Referendumul din România a fost INVALIDAT. Băsescu revine la Cotroceni !

21 august 2012


Curtea Constituţională a decis, marţi, că referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui este invalid, iar Traian Băsescu va reveni la Palatul Cotroceni. Decizia a fost luată cu 6 voturi la 3. Pentru VALIDARE au fost doi judecatori numiti de PSD si unul de liberali, respectiv Ion Predescu, Acsinte Gaspar si Tudorel Toader, restul votand pentru INVALIDARE.
Urmeaza ca decizia Curtii sa fie citita miercuri in Parlament si apoi Traian Basescu isi preia prerogativele de presedinte al tarii. Parlamentul NU poate refuza citirea deciziei in Parlament, iar Guvernul NU poate bloca publicarea acesteia in Monitorul Oficial. Nici NU se pot intarzaia aceste proceduri deoarece atunci LOVITURA DE STAT ar fi pe FATA, iar fondurile europene si toate imprumuturile contactate de Romania vor fi blocate. Daca acest flux financiar este intrerupt, Romania intra in incetare de plati, iar plata pensiilor si salariilor NU mai poate fi facuta pentru luna septembrie deoarece NU mai sunt bani.
Rezultatul votului a fost confirmat de judecatorul Tudorel Toader, la iesirea acestuia din sediul CCR. Şedinţa de marţi a Curţii Constituţionale a durat mai puţin de trei ore.

4 comentarii:

Anonim spunea...

nu a fost absolut nicio lovitura de stat .... toate problema este ca lumea tot mai crede ceea ce iese din gura lui Basescu

Anonim spunea...

Anonim spunea...

" nu a fost absolut nicio lovitura de stat ...."

MINŢI CU NERUŞINARE tovarăşe postac de partid al PSD-PNL-KGB,COLOANA a-5-a RUSĂ e manipulare în masă de la Bucureşti.

Loviturile de stat NU SE DAU DOAR CU TANCUL,ci şi ÎN PARLAMENT!
Hitler A INSTAURAT DICTATURA PRIN PARLAMENT!Prin ALEGERI LIBERE!
LEGAL a început totul!

Iată CE NU A VRUT să vadă tovarăşul postac de partid al PSD-PNL-KGB(COLOANA a-5-a RUSĂ e manipulare în masă de la Bucureşti).

"O formă a loviturii de stat este

"lovitura de palat"
,

care se realizează departe de ochii și urechile multimii, aparține de regulă unei facțiuni aflate la putere, un partid sau o "tabără" politică, apropiată grupului conducător, uneori chiar din cadrul grupului, și se bazează pe relațiile și influența unor comandanți ai armatei sau serviciilor secrete câștigați de grupul complotist."

În cartea sa Coup d'État: A Practical Handbook (Lovitura de stat: un manual practic), Edward Luttwak sintetizează: O lovitură de stat se realizează prin infiltrarea unui segment mic, dar de importanță extremă, a aparatului de stat, care apoi este folosit pentru a prelua controlul de la guvern și a-l îndepărta de la putere."

Anonim spunea...

Iată de fapt ce NU vrea să spună "anonim-ul" de mai sus,PROPAGANDIST AL PSD-PNL-KGB,COLOANA a-5-a RUSĂ de manipulare în masă:

Iată de ce A ORDONAT Călăul OCUPANT RUS putinKGB marionetelor MATRIOŞKA Ponta şi MATRIOŞKA Crin să declanşeze O NOUĂ LOVITURĂ DE STAT în ROMÂNIA!!!!

Preşedintele Băsescu :

*A iniţiat INTERCONECTAREA reţelelor de GAZE şi CURENT ELECTRIC peste Prut SCĂPÂND Basarabia de ŞANTAJUL ORDINAR RUSESC cu gaze şi curent.
*A CONDAMNAT de la TRIBUNA PARLAMENTULUI ROMÂNIEI Pactul Ribentrop-Molotov.
*A cerut RETRAGEREA ARMATEI RUSE DE OCUPAŢIE din Basarabia.
*A introdus în Strategia de Apărare a României PERICOLUL prezenţei ARMATEI RUSE DE OCUPAŢIE şi şi-a rezervat DREPTUL DE A INTERVENI INCLUSIV MILITAR în caz că Basarabia CERE AJUTORUL.
*A dispus DUBLAREA numărului de BURSE STUDENŢEŞTI pentru basarabeni.

*A obţinut MĂRIREA BURSEI pentru STUDENŢII ROMÂNI basarabeni
*A avut grijă ca MII DE COPIII ROMÂNI basarabeni să se bucure de TABERELE din România(litoral,deltă,munţi)
*A LUPTAT 6 ani cu MATRIOŞKA de Chişinău-Voronin(iliciKGB de peste Prut) să deschidă cele două noi consulate la Bălţi şi Cahul ! În 2011 A REUŞIT să deschidă şi Consulatul din Ungheni.
*A promis SCHIMBAREA legii CETAŢENIEI,A SCHIMBAT-O!
*Dreptul SFÂNT la CETĂŢENIA ROMÂNĂ furat ROMÂNILOR basarabeni cu tancurile Armatei Roşii de ocupaţie în 1944 este în sfârşit REDAT ROMÂNILOR !
*A promis PERMISE DE MIC TRAFIC,le-a ÎNFIINŢAT!
*A rezistat PRESIUNILOR URIAŞE RUSEŞTI(vezi războiul gazelor,South Stream, şantajul cu “secuimea”) şi NU A UITAT că Basarabia E ROMÂNIA!
*A promis 100.000.000 de EURO Basarabiei,CU TOATĂ CRIZA din România,le-a oferit.


*A înfiinţat în România 5(CINCI!)noi centre unde SE POT DEPUNE ACTELE pentru REDOBÂNDIREA CETAŢENIEI ROMÂNEŞTI.
*A sprijinit LICEELE ROMÂNEŞTI din Transnistria
*La inundaţiile catastrofale din 2010 a trimis în Basarabia zeci de jandarmi şi pompieri cu toate echipamentele necesare şi astfel au fost salvaţi sute de ROMÂNI basarabeni
*A oferit Basarabiei ajutorul Ţării Mamă ROMÂNIA- 500 de TIR-uri cu materiale de construcţie pentru a reface 1000 de case distruse sau avariate
*Astfel ZECI DE TIR-uri cu SUTE DE TONE de saci de grâu,faină,zahăr şi ulei de gătit au ajuns la Prut,în Obileni, la ROMÂNII basarabeni CARE AU PIERDUT TOTUL în urma catastrofei inundaţiilor!
Şi a făcut asta în condiţiile în care,pe fondul inundaţiilor catastrofale care sufocau şi România, era “tocat” zilnic de COLOANA a-5-a RUSĂ de manipulare în masă Antena3-RealitateaTV

*România plăteşte CEL MAI MARE PREŢ DIN LUME pentru gazele ruseşti(peste 500 de dolari mia de metri cubi faţă de 150 cât plăteşte Basarabia acum).
Este UN PREŢ POLITIC pentru că Preşedintele Băsescu NU VA ABANDONA NICIODATĂ Basarabia în ghearele Călăilor OCUPANŢI RUŞI!!!

*Preşedintele Băsescu NU A CEDAT şantajului RUSESC exercitat prin SLUGILE Franţa şi Germania şi a preferat ca România SĂ NU INTRE ÎN SCHENGEN decât să ne lase singuri ÎN ROBIA RUSEASCĂ pe NOI,ROMÂNII basarabeni!

Anonim spunea...

Iată DOVADA ÎNALTEI TRĂDĂRI de neam şi ţară a tovarăşului Victor Ponta,SLUGA SCÂRBAVNICĂ a Călăilor OCUPANŢI RUŞI!

Potrivit siteului KremlinLeaks, partener oficial al WikiLeaks, SLUGOIUL RUSIEI Victor Ponta s-a întâlnit în 14 iunie, la recepția organizată de Ambasada Federației Ruse la București, cu Aleksandr Kondiakov și Viktor Komardin, președintele companiei de armament Rosoboronexport.

Site-ul KremlinLeaks publică un mesaj între doi oficiali ruși, despre relațiile speciale pe care le-au cu TRĂDĂTORUL ABJECT Victor Ponta.


”Salutări din București

Îi transmitem întreaga noastră recunoștință dl-ui Victor Ponta, în special pentru felicitările primite de Ziua noastră națională.

După cum am informat, dl Victor Ponta ne-a vizitat pe data de 14 iunie, iar pentru noi aceasta a fost o posibilitate importantă de a schimba câteva idei foarte utile.
Dl Victor ne-a transmis că întâlnirea cu d-nii A. Kondiakov și V. Komardin a fost foarte productivă și a mulțumit pentru această întâlnire.
De asemenea,

ne-a încredințat că din luna iulie va incepe un proces de „PURIFICARE”,

CUM A FOST STABILIT, și dânsul,

CA ŞI ALTĂ DATĂ,

CONTEAZĂ PE AJUTORUL NOSTRU.


Și că, din momentul începerii „CURĂŢENIEI” TOTALE, investițiile noastre locale vor fi valorificate.
Din motive lesne de înțeles, vom intra din nou în legătură ABIA DUPĂ 1 august.
Cu respect, Evgheni”


Evgheni Egorov este ministru consilier în Ambasada Rusiei de la București.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: