Filat despre posibila unire cu România: Republica Moldova este un stat independent și suveran. Este și așa va fi.

29 august 2010
Filat despre posibila unire cu România: Republica Moldova este un stat independent și suveran. Este și așa va fi
Foto: moldova.sports.md

"Nu o parte din R. Moldova dorește unirea cu România, ci o parte dintre cetățeni au un punct de vedere referitor la acest subiect. R. Moldova este un stat independent și suveran. Este și așa va fi. În acest statut al țării noastre ne vom dezvolta ca să avem un nivel de viață adecvat." Declarația îi aparține premierului Vlad Filat, lansată în cadrul unei întâlniri cu cetățenii din r. Rezina.

"Relațiile cu România sunt unele firești cu o țară vecină, cu care avem o istorie comună și multe alte lucruri, care ne leagă", a precizat Filat.

"România este și o țară a Uniunii Europene, căreia trebuie să-i fim recunoscători pentru suportul acordat constant. În urma inundațiilor am suportat pierderi de 65 milioane de dolari, am avut ajutor în primul rând din partea acestei țări pentru construcția a 700 de case. Plus, ni se oferă și 5 mii de burse pentru copii din R. Moldova care să studieze în România", a mai adăugat premierul.

Sursa: UNIMEDIA

1 comentarii:

Anonim spunea...

"Nu o parte din R. Moldova dorește unirea cu România, ci o parte dintre cetățeni au un punct de vedere referitor la acest subiect."

Ex-student Filat, astfel de perle de "aberatiune" puteau fi auzite numai de la dom' profesor Macovei, dar tot rar.
Ati intrecut chiar unii profesorii de la Iasi - ceea ce la ei au fost spontanietati rarissime, la dvs devine conditie constanta. ))

Cuzistii NU se mandresc ca au absolvit aceeasi facultate cu tine.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: