Efim Josanu lansează Cartea Jocurilor Olimpice la USEM

19 februarie 2010
Am fost ieri invitat la lansarea volumului enciclopedic Cartea Jocurilor Olimpice, scris de Efim Josanu, la USEM (Universitatea de Studii Europene). TelefonulMaestrului m-a surprins: încă se face campania de promovare a cărţii! Am acceptat invitaţia fără a sta prea mult pe gînduri. Era vorba despre o prezentare în faţa Departamentului Jurnalism şi Comunicare Publică de la USEM, la care au fost prezenţi (spre mirarea mea) destul de mulţi studenţi.


Pentru mine a fost şi o ocazie extraordinară să mă reîntîlnesc cu cîteva persoane de care mă leagă o prietenie personală mai veche - Valentina Enache, actualul decan al facultăţii sau Iurie Sedleţchi, rectorul universităţii cu care am lucrat mai demult la cîteva proiecte.

Revenind la prezentare pot să vă zic că pe Maestrul Josanu poţi să-l asculţi cu orele fără să te plictiseşti, aşa talent de vorbitor are, probabil dezvoltata pe parcursul anilor. Pe alocuţiiunile lui Efim Josanu îşi pune amprenta înţelepciunea vîrstei şi experienţa studierii izvoarelor, în domeniile tratate.

2 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

Felicitari d-lui Josanu !

Apropo Ivan, pe 3 martie nu uita ca mai suntem invitati la o lansare de carte la biblioteca centrala !

Ivan Goncearuc spunea...

Cum sa uit! Cu siguranta vom fi acolo.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: