Conferință cu participarea Mișcării Național Creștine și Noii Drepte

28 februarie 2010
Astăzi, 28 februarie, la sediul Mișcării Național Creștine, a avut loc o conferință cu participarea delegației din România în frunte cu șeful organizației Noua Dreaptă, Tudor Ionescu. La conferință s-au discutat diverse teme legate de activitatea naționalistă din România și Republica Moldova, dar și din întreg spațiul European. Totodată au mai fost discutate și planurile organizatorice în privința acțiunilor din luna martie. Tudor Ionescu a menționat că este foarte important ca mișcarea naționalistă să fie unită, dar pentru aceasta este nevoie, în primul rând de unitate între naționaliști. Reieșind din acestea, a fost luată decizia ca filiala Noii Drepte - Basarabia să se unească cu Mișcarea Național Creștină, formând o singură forță naționalistă în Basarabia! (mai jos vedeți foto de la eveniment)

26 comentarii:

Igor Caraman spunea...

Bravo, cum s-ar zice so official ))

STASS spunea...

TLC!!!

”Miscarea noastrã nu poate birui decât odatã cu desãvârsirea unui proces interior de constiintã a Natiunii Române. Când acest proces va cuprinde majoritatea Românilor si se va desãvârsi, biruinta va veni automat!”

Corneliu Zelea Codreanu

Macari Adrian spunea...

Buna ideeia cu fuziunea dintre noua dreapta bAsarabia si UNC! sper sa fie un pas mare !

Anonim spunea...

NOUA DREAPTA DIN BUCURESTI, PRIN INTERMEDIUL LUI TUDOR IONESCU, A SEMNAT VARA TRECUTA UN PARTENERIAT CU O ORGANIZATIE EXTREMISTA DIN RUSIA. PE LANGA ASTA EXISTA SI ALTE PROBE PRECUM CEI DE LA NOUA DREAPTA NU SUNT "CURATI".
IN ACEST CONTEXT,UNIUNEA DINTRE MNC SI NOUA DREAPTA VIA TUDOR IONESCU, IMI PUTE A KKT!

Anonim spunea...

Noua Dreaptă a renunţat la filiala sa din Basarabia, iar membrii ND din Basarabia sunt aşteptaţi în MNC. În rest, MNC cu conducerea ei, iar ND cu a ei...

P.S. Eşti din OSB cumva?

Anonim spunea...

Din articolul de mai sus nu reiese deloc ca ND Chisinau ar fi separata de ND Bucuresti si nici ca ND ar fi renuntat la membrii din Basarabia, asa cum afirmi tu. Ba din contra, dupa vizita "nationalistului" (rusofil-nota mea)Tudor Ionescu la Chisinau se pare ca ND Basarabia se consolideaza, prin uniunea acesteia MNC.
Despre MNC nu stiu prea multe, asa ca ma abtin sa ma pronunt, dar despre ND Bucuresti, OSB, Noii Golani si celelalte asa-zise organizatii de "patrioti" stiu suficient de multe incat sa ma tin cat mai departe.

Anonim spunea...

Mai repet o dată... ND Chişinău nu mai există! ND Chişinău a fost disfiinţată, iar membrii ND Chişinău au primit acceptul lui Ionescu de a fi membri ai MNC dacă doresc. MNC se manifestă separat de ND! Poate n-ai înţeles corect articolul, dar asta este...

p.S. Şi de ce scrii ca ANONIM?

Dragoș Galbur spunea...

Da despre Brigada Nationalista de Asalt din Balti ai auzit ?! :)

moldovlah spunea...

Tudor Ionescu este un nationalist de parada, un om fals si superficial!

moldovlah spunea...

Ascultati aici si nu va lasati amagiti de falsi nationalisti

http://apologeticum.wordpress.com/2010/03/01/parintele-amfilohie-man-diaconesti-planurile-iudeo-masonice-au-reusit-sa-impuna-frica-tacerea-si-compromisul-in-societatea-romaneasca/

Sergiu spunea...

Cred ca trebuie sa lăsăm discuţiile, este prematur sa vorbim despre ND si MNC... Vom putea discuta dupa ce o să facem ceva! Acuma este momentul să luptăm! Lasaţi-i pe alţii să vorbească!
De cât sa fim zece mişcări(secte) de 10 oameni, mai bine sa fim uniti, nu dispersaţi! În orice caz, este un pas bun, care duce la o consolidare a forţelor naţionaliste!

Anonim spunea...

Ce priveste critica Noii Drepte si lui Tudor Ionescu, pai lumea noastra asa de mult iubeste sa critice.... Dar va rog frumos, numiti vre-o organizatie nationalista din Romania care a facut mai mult de cat ND... Cred ca nu exista!!! Moldovlah, mie este tare interesant, tu macar odata aivorbit cu Tudor Ionescu?
Noi asa de tare iubim sa vorbim de rau pe cineva... Dar pregatitiva, caci mane sau poimane, se va gasi unul care va declara ca MNC este o creatura securista sau etc.... Pregatitiva de atacuri! MNC este inca foarte tanara, dar o sa vedeti ca in momentul cand noi vom fi tari si puternici, vor veni unii chiar si asa zisi mari patrioti, care va declara ca noi suntem pseudolegionari, pseudopatrioti, pseudonationalisti....

Stau stramb si judec drept! spunea...

"fost luată decizia ca filiala Noii Drepte - Basarabia să se unească cu Mișcarea Național Creștină, formând o singură forță naționalistă în Basarabia!"

Cert este ca din articol reiese ca MNC ar fi facut un fel de fuziune cu ND Basarabia, ceea ce ar fi devastator pentru imaginea MNC si o miscare abila a lui Tudor Ionescu, ai carui oameni din Basarabia nu au reusit sa faca mai nimic.

O treaba din care MNC iese sifonata, ND iese in castig si nationalismul romanesc ramane pe loc.

moldovlah spunea...

@ anonim: Nu caut sa te zgindar, dar toate cite le face arata despre el ca este "legionar cu voie de la imparatie". Deci, nu reprezinta un pericol real pt papusari. Asculta, te rog, si link-ul cu ceea ce spune Parintele Amfilohie despre "taberele legionare" cu binecuvintare de la ierarhii masoni.

Tuburlui Mihai spunea...

Trebuie unitate in refacerea granitelor Romaniei Mari, iar pentru aceasta este necesara unirea celor doua forte nationaliste de pe ambele maluri ale Prutului, MNC si ND. Sa avem rabdare si sa lasam faptele sa vorbeasca. Cat despre unii care critica activitatea ND, sa viziteze site-ul www.nouadreapta.org si pe urma se vor convinge ca numai impreuna vom birui.

Stau stramb si judec drept! spunea...

Tuburlui,
MNC munceste si are roade. ND are chestii de imagine, nu lasa nimic in urma.
Pacat ca MNC a fost pacalita, mare pacat.

Anonim spunea...

"Stau stramb si judec drept!" Draga frate, nu stiu din ce motiv esi asa de pesimist? Pai chiar si daca nu au facut cei din ND - Basarabia multe, iar MNC a facut multe... Nu cred ca este ceva rau ca sau unit. Chestea consta in camarazi dar si foarte important in conducerea! Dar cred ca este bine ca cei din ND vor fi impreuna cu cei din MNC!!!

Stau stramb si judec drept! spunea...

anonim, nu e vorba despre pesimism.

In realitate nu a existat niciun fel de unire. ND Basarabi practic nu exista. Bakalov si ai lui nu au facut nimic.
Dar ND castiga imagine, asa se arata din ceea ce scrie in articol, ca ei s-au unit ca structura cu MNC. Aduna nimic + MNC si ce da? imagine si joc de glezne pentru ND. Care este avantajul MNC si al nationalismului in Basarabia??

Anonim spunea...

Draga "Stau stramb si judec drept!" stiu foarte bine realitatea, nu e ceva nou pentru mine ca ND-Basarabia practic nu exista. Dar draga frate, MNC de la bun inceput a esit cu initiativa de a uni pe toti nationalisti din Basarabia impreuna. Fie chiar si 5 oameni, principal ca acestea sunt uniti impreuna cu toti. Noi trebuie sa intalegem ca doar uniti putem face ceva. Si daca mane va veni inca un grup nationalist, fie si 3 oameni, noi la fel ne vom uni cu ei, finca important este UNITATEA! Sa intalegi draga frate, ca nu ne gandim la avantajuri sau etc.. In primul rand ne gandim la faptul ca in Basarabia sa nu existe gramada de miscari, cate 5 oameni etc. Vrem sa fim uniti si tari. Vrem ca toti nationalisti sa stie ca exista una singura miscare nationalista! Sa nu permitem noi cee ce se petrece in Romania, adica dezbinarea intre nationalisti! Iar ND-Basarabia, fie si 3 oameni, noi vom primi pe ei ca pe frati si vom fi toti impreuna egali, luptand umar la umar! Cred ca asa vom birui!

Anonim spunea...

tare mai sunteti amuzanti mai membrilor MNC... :) dar tare, nu asha! :D

Ion G. spunea...

Filiala noastre in Basarabia nu a facut ciar nimic. Oricum nu exista o concurenta intre ND si MNA. Din contra, exista un singur tineret nationalist roman! Si actiunile voastre in Basarabia ne reperezinta in acelasi masure, cum va reprezintam noi in restul tari!

Unitate! Unitate! Si iares Unitate!!!


Ion G. (ND-Bucuresti)

Anonim spunea...

Cei care critică, gîndiţi-vă cine va face faţă comsomoliştilor rusofoni care îl fac pe Vieru fascist, Cum vom reuşi oprim maşinăria de propaganda comunistă care duce în eroare şi ponegreşte naţionalismul basarabean, Interesant cum creşte tineretul cela Che Guevarra de la ciocana, şi cît timp vor fi călcaţi în picioare eroii noştri naţionali.
Trebuie să lăsăm vorbele goale, avem mult de muncit. Cum spunea Codreanu : Vorbeste putin. Vorbeste ce trebuie. Vorbeste cât trebuie. Oratoria ta este oratoria faptei. Tu fãptuieste; lasã pe altii sã vorbeascã.

Sergiu spunea...

Fratilor, cred ca trebuie sa terminam cu anostrii, aivostrii, cu critica etc.. Suntem toti ai ROMANIEI! ND-Basarabia afacut cee ce afacut, Legionarii aufacut cee ce au facut, MNC aufacut cee ce au facut.... ACUMA SUNTEM IMPREUNA, CRED CA ASTA CONTEAZA!!!!!

antiliberast spunea...

Hai, lasati, toti stiu ca Sergiu Lascu e angajat la SIS si lucreaza pentru Vladimir Filat.
MNC e o organizatie create cu intentia de a distruge orice initiativa patriotica din Moldova. Pazea, tradatorii vin in blana de oaie!
Uitati-va la fetele lor, numai a romanism nu aduc

Dragoș Galbur spunea...

antiliberast, dovezi nene, dovezi !

SERGIU LASCU spunea...

Da fratilor sunt un agent SIS:))) Pai da deca pentru Filat? Din cauza ca steagul nostru e verde? Da, bai logica de fier!!! Mi se pare ca ala este ori breghist ori unul din golani! Sau vri-un comunist!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: