Consilierii comunişti de la Bălţi şi Cahul vor fi traşi la răspundere penală [VIDEO]

30 martie 2012

Consilierii comunişti de la Bălţi şi Cahul vor fi traşi la răspundere penală. Aceasta este reacţia Procuraturii Generale la decizia consiliilor locale de a arbora steaguri bicolore pe instituţiile statului din cele două oraşe.


Procurata califică acţiunea drept profanare a Drapelului de Stat al Republicii Moldova, fapt ce contravine Constituţiei Republicii Moldova şi Legii privind Drapelul de Stat. Amintim că PCRM şi-a motivat gestul declarând că nu a făcut decât să arboreze un drapel istoric. De cealaltă parte, mai mulţi istorici drapelul roş-albastru nu a fost niciodată nu a fost un drapelul de stat al Moldovei. Mai mult, experţii spun că drapelul dat ar aparţine Imperiului Otoman.



sursa: www.jurnaltv.md

1 comentarii:

Anonim spunea...

Ala e un drapel pe care otomanii l-au pus cand ocupau moldova, exact ca si rusia, si comunisti scot un drapel de ocupant, cu care de fapt isi arata propria fatza ..de ocupanti natangi si prosti ...
Reamintesc de fapt moldovenilor ca sunt ocupati de rusia ...
Dar de data asta li se intoarce inapoi in nas ... :)
Romania va interveni militar de data asta, si cu toata europa in spate, nu mai dam in apoi .. de data asta, rusii, vor face un pas inapoi ... :)

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: