Actul terorist de la Moscova - un răspuns al Mossadului la vizita lui Medvedev în Palestina?

28 ianuarie 2011

19.01.2011 - Dmitri Medvedev efectuează o vizită oficială în Palestina unde are o întrevedere cu liderul palestinian Mahmud Abbas. Rusia le face un cadou simbolic palestinienilor și recunoaște oficial hotarele istorice ale Palestinei din 1967, scrie El Mundo. Dmitri Medvedev declară deschis că va susține Palestina în dezvoltarea sa, din toate punctele de vedere, scrie The Guardian. Ignorarea Israelului (focarul conflictulului) este motivată prin faptul că Ministerul israelian al afacerilor externe se află de un timp în grevă generală. Imediat după vizita lui Medvedev în Palestina, mass media israeliană a sărit în aer. Publicația Haaretz: ”Greva Ministerului Afacerului Externe stopează Israelul de a se clarifica cu palma dată de Rusia”. ”Sincer vorbind, în ultima vreme Israelul s-a cam obișnuit cu loviturile date de Rusia, în special cele sub centruă” scrie același Haaretz.

24.01.11 - În după amiaza zilei are loc o explozie devastatoare în holul de sosiri (arrivals) din cel mai mare aeroport din Moscova - Domodedovo. Deflagrația survenită în urma unui act terorist - acesta a fost verdictul neoficial, apoi și oficial. 35 morți și peste 130 răniți dintre care 20 grav, este bilanțul exploziei. Majoritatea victimelor o reprezintă străinii și rușii (și 2 moldoveni). E de menționat că în rezultatul actului terorist nu a suferit nici-un cetățean israelian sau mai bine zis nici-un evreu. Imediat după atac toate avioanele israeliene au fost îndreptate spre aeroportul Șeremetievo. Straniu însă este alt fapt, în perioada cînd era planificat actul terorist în Domodedovo trebuia să fi aterizat un avion din Israel, ap. Ben Gurion și același avion ar fi trebuit să se încarce cu pasageri și să zboare înapoi în Israel. Ministrul israelian al transportului Israel Katz însă a declarat că inițial au fost reținute toate zborurile spre Ben Gurion - Domodedovo care trebuiau să aibă loc până la 10.00 deja 25 ianuarie. Acum însă toate vor fi redirecționate spre Șerementievo, a mai declarat Katz.
Interesant totuși, se pare că Mossadul a deținut informații referitoare la actul terorist din Moscova, or poate au pus și dânșii umărul ca să le întoarcă rușilor lovitura dată sub centură din 19 ianuarie? Că doar e cunoscut faptul că evreii sunt o nație mândră și niciodată nu lasă fără răspuns orice înjosire, fie atac la adresa lor.



Pentru cunoscătorii de limbă rusă, aici puteți citi istoria MISTICĂ a fraților rabini Wolf, rabinul principal al Hersonului și rabinului principal al Odessei, care în ziua de 24 ianuarie ar fi trebuit să se afle în locul și în timpul deflagrației în Domodedovo și numai ”o minune” cum spui dânșii i-a făcut să nu se pomenească acolo. CLICK AICI

8 comentarii:

Sergiu Cazacu spunea...

discutabil

Dragoș Galbur spunea...

:-t Iată acum chiar citeam că suspectul în cazul Domodedovo nici măcar nu e caucazian sau arab, e RUS ! Deci nu știu ce să mai cred în linii generale.
http://www.monitorulbt.ro/International/2011-01-28/Un+prim+suspect+in+atentatul+de+la+Domodedovo

Anonim spunea...

Cert e că a fost un atentat la Moscova, deci e bine. La cât mai multe.

ALLAHU AKHBAR!!!

Dragoș Galbur spunea...

nu fi prost, a murit un moldovean și altul a fost rănit ! Ce te bucuri așa? x(

Ion spunea...

Acesta versiune nu este chiar fantastica deoarece dupa ultimile noutati bomba continea granit farimitat in loc de obisnuitele bile de rulmenti si cuie, acest tip de bombe sunt folosite de palestinieni deoarece usor trec cu ele de detectoarele de metale , posibl Mossadul a folosit unul din "trofeele " confiscate de la palestinieni.

Anonim spunea...

@Dragoş Galbur: Ce căuta acolo? Mai e un moldovean care a fost acolo în ziua aia şi îmi pare rău că nu a murit: Savatie Bastovoi, sluga Bordelului Pravoslavnic Rus. Victime colaterale.

Dragoș Galbur spunea...

tare prostuț mai ești :-t

Anonim spunea...

Voi credeti in ce scrie presa??Nu vati maturizat inca? Cineva spunea ca suspectul e rus,deci , asa si este!!!!. voi credeti ca israelu a explodat bomba,pfff, cum credeti ca si irakienii au doborit cladirile gemene?...Explozia din Domodedovo e organizata de insusi rusii.sa vedeti ca peste ceva timp incepe conflict,cum a fost cu cecenia,cum e cu iraku...MISCARE POLITICO-MASONICA , RENTABIL, ADUCE PUTERE,BANI SI STAPINIREA RESURSELOR.ACEST PAS NU E EFECTUAT CHIAR DE MEDVEDEV(DAR IMPLICAT LA 100%).AICI E FOARTE MULT DE VORBIT..DECI CAUTATI RASPUNSURI!!!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: