Șocant, și prezervativul vorbește !

29 august 2010
(VIDEO) La întâlnire cu alegătorii, Muntean către o doamnă care îi cere să vorbească în română:
Foto: europalibera.org




Aflându-se la întâlnire cu alegătorii din Cahul, ieri, 28 august, deputatul comunist, Iurie Muntean s-a adresat unei doamne: "Când mă uit la zimbetul prostesc de pe faţa acestei doamne, îmi imaginez cât este de nefericită...cât este de nefericită", şi asta ca reacţie la faptul că doamna a insistat ca să vorbească în română.



Mai mult, la auzul acestor cuvinte, doamna i-a aruncat în faţă materialele de agitaţie şi a ieşit din sala unde avea loc întâlnirea, iar comunistul i-a făcut cu mâna semn de rămas bun.


Iurie Muntean şi-a permis să-l intimideze şi pe Petru Botezatu, corespondent al postului de radio „Univers FM” Cahul, întrebându-l cu ce drept filmează întâlnirea sa cu alegătorii, acuzându-l pe acesta din urmă că încalcă normele democratice şi că lezează dreptul la intimitate atât al persoanelor din prezidium, este vorba despre primul comunist din Cahul Anatol Gorilă şi deputaţii Iurie Muntean şi Zinaida Chistruga, cât şi al publicului prezent la întâlnire.

Iurie Muntean a ignorat argumentul adus de Petru Botezatu, precum că acesta reprezintă o instituţie mass-media şi a continuat „să facă lecţii” de democraţie şi de deontolgie a jurnalistului, afirmând că reporterul postului local de radio ar fi trebuit să ceară permisiunea de a filma de la toţi cei prezenţi în sală.

Atât Iurie Muntean, cât şi Anatol Gorilă i-au asigurat pe cei prezenţi la întâlnire că Petru Botezatu se dă drept jurnalist, dar că de fapt, acesta nu reprezintă nicio instituţie media, fără să verifice însă dacă cel vizat dispune de o legitimaţie de jurnalist.

Sursa: UNIMEDIA

3 comentarii:

Anonim spunea...

hahah)) nominația titlul anului !

LIBER V(_) spunea...

Jos zabalosii de comunisti !!!!!!!

Anonim spunea...

Asa inteleg democratia pe care se lauda ca o construiesc demagogii de comunisti. Asa vor ei sa consolideze limba de stat.

Titlul ar putea fi si "Comunistii fac cu mana in semn de adio limbii romane".

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: