Voronin spune că Basarabia nu a aparţinut niciodată României

29 iunie 2010
Preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a lansat un atac dur la adresa României şi a preşedintelui Traian Băsescu, afirmând că Basarabia nu a aparţinut niciodată României, relatează REALITATEA.NET, citând Jurnalul de Chişinău.

"Decretul lui Ghimpu a apărut la puţin timp după ce Băsescu a spus că trupele militare ruseşti din Transnistria sunt o ameninţare pentru România. Aşa că Ghimpu nu a emis de capul lui acest decret. Băsescu a băut whisky şi a spus ceva, iar Ghimpu apare cu decretul. Noi cât am fost la guvernare nu am ascultat de nimeni şi am apărat interesele naţionale", a declarat Vladimir Voronin.

Ex-preşedintele Republicii Moldova a felicitat în acest context jurnaliştii cu ocazia "Zilei eliberării de sub ocupaţia româno-burgheză". Voronin a spus că Basarabia nu a aparţinut niciodată României. "Acesta este adevărul, restul sunt speculaţii", a precizat liderul comunist.

Sursa: REALITATEA.NET

1 comentarii:

Adela Popa spunea...

Se spune ca "daca esti prost ap' mai ghini stai acasa". Exact asa si cu declaratia lui voronin. Nu se merita ca prostiile iesite dintr-un creier degradat sa fie atit de mult scoase la vedere. Punctum.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: