Sugeraţi-mi un loc pentru a vomita.

22 martie 2010
Viorel Mardare - cel mai bun blog al anului! Şi eu cînd vă spuneam că mi-e silă de astfel de pseudo-concursuri, la care învingătorii se ştiu din start, cineva se găsise să arunce cu piatra. Acum eu tre' să te fac praf, fraiere, cu un bolovan cît casa! Brrrrr, da' ce h**nea (vorba învingătorului, din partea mea - mii de scuze), să dai chiar aşa liber, drumul la rahat peste capurile celorlalţi! Mai rar.

Dacă se găseşte cineva care-mi spune pentru ce Posmotrel a luat acest titlu' - are o remunerare bănească din partea casei. Au pentru cică originalitatea scrierii? Aberaţii, Lutenco - da, ăsta scrie interesant şi cu tîlc - Posmotrel "tupa împroaşcă cu maturi" crezîndu-se foarte original. Aaaaaaaa, boul de mine, carele nu înţeleg ironia fină şi sarcasmul acestui ziarist-paginator.

Încă doi susţinători ai genialului Turcu şi-au găsit loc în top - Nata Albot, care şi-a luat doar "debutul anului" - să nu bată la ochi; şi Ion Grosu care, de pe urma "colaborării" sale cu Interpretul, a obţinut exact ceea ce spuneam eu că o să obţină - celebritate, care l-a transformat peste noapte dintr-un anonim într-un ditamai lideru' de opinie.

Cînd am aflat rezultatele, de parcă nu le ştiam eu dinainte, am zis să nu scriu, că mă mănîncă "sfinţii" ăstora de mai sus. Dar n-am putut. Lăsaţi fraţilor participanţi că anul viitor se eliberează secţiunile "cel ai bun debut" şi "cel mai bun blog de specialitate" că de secţiunea cel mai bun blog uitaţi - da' Nata ce va primi?! În schimb rugaţi-vă să nu vie un alt "Turc" cu o altă gaşcă de băieţaşi care să vă sufle titlul mult dorit şi de această dată.

"Nică cultură, blea!"

4 comentarii:

Ion Grosu spunea...

Ai uitat de alţi susţinători ai lui Turcu premiaţi la Blogovăţ:
Nicu Calcea, Vlada Ciobanu, Nicolae Apostu, Kirpi4 şi Vitalie Branişte.

Mulţumesc pentru menţiune. Într-adevăr un blog cu 800 de fotografii cu păsări din Moldova, la care lucrez de doi ani a cîştigat numai datorită lui Turcu. Logic.

Cît despre rugămintea din titlu - cred că deja ai vomitat. La tine pe blog :)

Dragoș Galbur spunea...

nimic de mirare !

Apropo Ioane de blogul cu pasarile chiar respect, iar de restul alde vanea.net ap chiar sa-mi bag picioru, e rusinos !

Ivan Goncearuc spunea...

Ioane, personal am aflat de studiul tau despre pasari in urma sustinerii tale a Interpretului, urmaresti logica?
Cit despre premiu acordat tie - poate e celmai argumentat. Nu sunt un mare amator al tematicii pasarilor, dar tre' sa recunosc ca faci o treaba cu pasiune acolo.
Dar logica e alta.

Anonim spunea...

posmotrel ... loser curat ! mai mare TARAN inca nu am vazut ! numai "viibeala" din partea lui...

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: