"Ministerul" monumentelor sovietice e al Partidului De(r)mocrat

16 februarie 2010
Un nou virus recent a fost creat în laboratoarele Partidului Democrat, posibil chiar de marii biologi Lupu și Diacov. Virusul, se spune că conține în el prostia, debilismul, curvia, lipsa de demnitate, lăcomia și încă câteva laturi negative, necunoscute încă. Cine-l contactează e supus prostiei pe veci. Virusul evadând din laborator a infectat se pare că întreg Partidul Democrat.
E de ajuns o veste bună să răsune în toată țara, faptul că a fost inaugurat bulevardul Grigore Vieru, și na, veșnic deștepții proști din nou la rampă. Că ce, ce treabă aveți voi să schimbați denumirea străzilor, și cum așa, dacă tot ați schimbat denumirea în Vieru, lăsați tot acolo monumentul pseudoeroilor comsomoliști, că doar Grigore Vieru mai că era comunist și ar fi fost pro acest monument. Aoleu, ce mitocănie și fățărnicie curată. De unde până unde s-au găsit Lupu și Diacov mari apărători ai comsomolului și mari iubitori de arhitectură? Ups, iertați-mi impertinența, uitasem - electoratul, electoratul. Mi-a ieșit cu totul din minte că Lupu e un looser cronic și că se îngrașă pe zi ce trece, că tot stă și nu face nici-o pearjă, ei poate doar că pupă laba lui Kiril de la Moscova.
Dragii mei, dacă ar ști Grigore Vieru că pe strada ce-i poartă numele stă țanțoș un monument comunist, apoi cred că ar învia înapoi. Alooo, cei de la primărie, scoateți dracului tot câcatul comunist din capitala asta, ajunge bre cu prostia sovietică, ăștia ne-au deportat în Siberia pe bandă rulantă iar noi îi mai facem eroi și le păstrăm monumentele? Suntem dauni compleți înseamnă că... nu se poate. Știu eu acolo că-i AIE-ul cela și că-i beton și că zaLupu tinde cu orice preț să fie președinte, dar vă rog fiți mai curajoși și mai ignorați-l că prea tare se ”zaLupește” ultima vreme. Scoateți toate monumentele sovietice, și pe Lenin, pe toți, amplasați-le acum la Valea Morilor și dați drumul la apă urgent, posibil să se vadă doar chelia strălucitoare a lui Lenin. Încă odată vă spun, gata cu prostia și cu rămășițele sovietice, să luăm exemplu de la Estonia, Letonia și Lituania, care s-a spălat de tot rahatul comunisto-bolșevic. Atâta rog, să nu văd pe bulevardul Grigore Vieru monumentul cu chioambele celea cu seceră și ciocan în mâni.

13 comentarii:

Dorin Chirtoacă spunea...

Hopa, tare articolul, sa-și mai pună pofta în cui democrații că oricum va fi mutat de acolo acel monument sovietic.

Dragoș Galbur spunea...

Tipa Dorin Chirtoaca mi-o vizitat blogul :)

Stiu ca va fi mutat de acolo, dar oricum am scris, pentru ca deacu ma enerveaza astia din PD, fix ca comunistii, niciodata nu le convine nimic !

Паша Григорчук spunea...

так пускай Киртоакэ не послушает Лупу и снимит все памятники ВО, может скорее этот АИЕ развалится

Antonio spunea...

omfg, prima data in viatza tre sa-i dau perfecta dreptate lui Pasha !!!

oare voi nu vedetzi asta ?

Dragoș Galbur spunea...

Pai de fapt asa si este, Alianta asta se bazeaza pe principiul domino, cade unu si se duc si restul, si cred ca PD-ul e primul domino in sirul celorlalte, de aia il tin toti sa nu pice.

Andrei Cebotari spunea...

vai vai ce oameni pe aici)))
Aici nu poat fi vorba de vandalism...Monumente la pederasti nimeni din noi nu a cerut!
La fel ca si de ale care au secere si ciocan pe ele!

Dragoș Galbur spunea...

Hai sa-i punem dar si nazistilor monument c-au luptat impotriva comunismului stalinist ? Cam tot acolo iesim !

ups spunea...

de fapt ministerul culturii e cel care are ultimul cuvant. din cate am inteles cmc-ul nu poate hotari de unul singur daca se scoate sau nu. Deci, daca tinem cont ca ministrul culturii e pd-ist, va fi interesant de vazut cum evolueaza. dar, daca nu ma inseala memoria, ministrul culturii la un moment dat era de acord cu exilarea monumentelor sovietice intr-un stal doar pentru ele

Anonim spunea...

Vin acasa in april,
Mii de rindunici
In april, in april
S-a nascut Ilici!

Vieru (c)

Так что памятник в тему ))))

Ion Turcanu spunea...

in privinta ministrului posibil ca te-ai grabit un pic, trebuie de vazut care va fi reactia lui la decizia consiliului municipal, din ce a declarat pana acum ar putea sa-l mute la valea morilor.

Sandu Munteanu spunea...

Tine-o tot asa !!!
Jos curvele de genu Lupu !
Hai PL ! Traiasca Dorin ! asa oameni eu vreau la conducere...

shoshon spunea...

"Scoateți toate monumentele sovietice, și pe Lenin, pe toți, amplasați-le acum la Valea Morilor și dați drumul la apă urgent," :))) ! numai pot :)))

vrei sa polueze lacul si sa nu creasca peshti, sau se vor inmulti nishte piranii roshii pe acolo :)

Dragoș Galbur spunea...

hahahha)) X-men

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: