Mircea Snegur şi Petru Lucinschi ştiu să se distreze

16 februarie 2010
Că tot locuiesc lângă viaductul de la Botanica, nu pot să nu abordez acest eveniment petrecut la 100 metri de casa mea. Recent s-a inaugurat aici un restaurant și un Trade Center mare și frumos, se numește "The Most". Zilnic trec pe lângă dar nu prea atrăgeam atenția ce-i acolo, până nu am intrat pe www.apropomagazin.md și am aflat totul. Ce să zic, din nou, casa arde iar baba se piaptănă, foștii președinți ai Moldovei în compania curvelor moscovite. Câteva poze de la eveniment și un comentariu pe măsură , referitor la eveniment și situația din țară. de la mary_b
Si de ce nu s-ar distra bosorogii? Unul ne-a pierdut Transnistria si altul ne-a creat Gagauzia! Si acum da-i cu hostropatul! Si inca in ce companie! Domnilor, noi traim in doua tari diferite. In Molodva lor e veselie si petrecere, in Moldova noastra - saracie si dezmat. Ce-i de facut? Dupa cum se vede, intram iar in campanie electorala. Incepe dusul cu zaharelul. Am scapat de comunistii-comunisti si ne-am ales cu comunistii-moldovauniti. Cum credeti ,ce partid e acesta? Eu il vad la fel de comunist sau poate mai ceva, pentru ca vor prezenta lucrurile in asa fel incat sa ne adoarma vigilenta. Adica, vedeti ca noi nu suntem de acord cu comunistii, dar cu cine sunt ei de acord? Nici deloc n-o sa ma mire daca maine-poimane adera la ei si dl Lupu. Pentru ca el s-a plictisit de asteptat fotoliul de presedinte si se amesteca acolo unde nu-i fierbe oala. Daca e economist, de ce nu propune solutii de iesire din criza, ce treaba are el cu denumirea limbii si cu subtitrarea filmelor in romana? Savanti de tot neamul, inclusiv rusi, au spus ca limba e romana, dar pentru Lupu nu e suficient. Da el ce limba vorbeste? Se screme el, dar daca asculti mai atent vezi ca, calca prin strachini. Vorbeste moldoveneste? Sa vorbeasca, dar corect! Dar am luat-o razna, pentru ca sunt indignata, deceptionata, infuriata pe toti si toate.

...Am revenit, pentru ca nu-mi trece nici furia, nici indignarea. Cum au ajuns acesti doi oameni, fosti “de stat” sa participe la inaugurarea unor magazine? Mor de foame sau nu mai au toale pe ei? Acestia ne-au condus tara? Nu e de mirare ca am ajuns unde am ajuns. Si cand ii vad in poze atat de binedispusi, in compania unor doamne, care au o meserie atat de neinteleasa mie! Cand invatam eu la la universitate, nici o facultate nu pregatea “svetskie lviti”. Asa se pare ca se numesc ele acum. Atunci lumea folosea niste cuvinte mai arhaice pentru aceasta meserie. Si sa vezi in compania lor niste “barbati ai neamului”… Da, domnilor, ne-am facut de tot, scuzati, rahatul!

PS: Mi s-a părut extrem de interesant comentariile ăstea 2 referitor la foștii președinți și d-aia am vrut ca toată lumea să-l vadă.

20 comentarii:

Ultimul samurai spunea...

Iop, chiar că îs niște boșorogi, mai ales Snegur, chiar în poza asta de sus ce face are parcă l-o plesnit curentul electric.

Anonim spunea...

Dragoș, gata stim unde stai, asteapta-ne in ospetie ))

Dragoș Galbur spunea...

cu plăcere )) numai făr Lera Cudreavțeva și Anfisa Cehova că borăsc.

Alex Belgradean spunea...

Snegur a fost pro Unire.

Dragoș Galbur spunea...

pro naiba a fost, a fost jucaria Moscovei !

Daniel Moscalenco spunea...

Snegur a fost un pion in mina rusilor. Unirea nu a avut loc din simplu motiv ca Snegur se temea sa nu fie inlaturat fizic, p/u ca primise amenintari directe de la Lebedi, cred ca stiti cine a fost asta.

Alex Belgradean spunea...

Nu, tiganul Iliescu a fost jucaria Moscoviei si un spion KGB, Snegur a fost pro Unire, asa o spus intr-un interwiev

Dragoș Galbur spunea...

multe ce-o spus, era comunist si era si el sluga Moscovei ! + avea afaceri cu mafia ruseasca !

Alex Belgradean spunea...

nu stiam, voi stiti mai bine decat mine. 1 milion de basarabeni au cerut Unirea Mare pe strazile Chisinaului in 1991, dar ati fost tradati de catre tiganul Iliescu si jidanul Petre Roman

Anonim spunea...

asta se numeste invidie), oricare dintri voi, de ar fi la putere ar fi o marioneta......

Dragoș Galbur spunea...

:) precis, am ajuns eu la 22 de ani sa-l invidiez pe constipatul Mircea Snegur si lunecosul Petru Lucinschi.

Anonim spunea...

)face lumea un ban, pe timp de criza,, si alde miss din Russia nu vad cu ce ar fi vinovate,,, primesc bani(si nu putini) pentru a face imagine magazinului, da referitor la alde snegur, lucinski au si ei dolea lor....

Dragoș Galbur spunea...

ok, de muierele ruse e clar ca fac ruble pe timp de criza, da bosorogii ce treaba au ? Mai bine ar da idei cum de iesit din criza politica.

Anonim spunea...

cum sa esi din criza politica daca nime-ni nu-shi da interesul, in Moldova lumea traieste ori muncind din greu abia supravetuind, ori din amageala, furat,, iata din aceasta categorie fac parte si bosorogi astia, si viitorii boshorogi,(actuala guvernare), shi comuisti, si toti care au posturi de conducere,,,

Dragoș Galbur spunea...

ai dreptate, de fapt, asa-mi pare mie nu stiu de ce ca in general criza asta politica in Moldova a pornit chiar de la acesti bosorogi !

Andrei Cebotari spunea...

poza nr.2 de jos..moşneagul dintre Snegur şi caloşul cela blond îi Morozov?))))
Compozitor din Ocniţa...am avut ocazia să mă văd cu el...îi comunist jgheabu..parcă seamănă cu el)))

Andrei Cebotari spunea...

P.S Sunt impotenţi moşengii dacă rezistă ei să stea lângă Cehova liniştiţi)))))))

Anonim spunea...

Da la bosorogii astea inca le se scoala?????????????????/

Dragoș Galbur spunea...

pai dap acum sunt fel de fel de tablete asa ca nu-i problema !

Anonim spunea...

Orice criza porneste de la bosorogi ca tine, dragor galbur (intentionat nu scriu numele unui gunoi cu majuscule), inclusiv criza actuala cauzata de incompetenta si prostia semenilor tai!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: