VIDEO: OFFLINE cu deputatul comunist Igor Dodon

30 ianuarie 2010
Numai am revenit de la un OFFLINE cu Igor Dodon, deputatul PCRM, şi fostul ministru al economiei. Ce să zic, da, un om foarte deştept, un economist de top şi un strateg excepţional, doar că, până la umră rămâne a fi comunist, păcat, deşi nu şi membru. 5 ore a durat offline-ul nostru, nici măcar cei de la privesc.eu n-au rezistat. Am avut oportunitatea să-i cunosc pe unii dintre bloggerii din Moldova precum Chiviriga, Luchianiuc, Paşcovschi, Ciubotaru etc, precum şi o mare categorie de jurnalişti de la diverse televiziuni, ca Grabari Ruslan, Manole Svetlana, Cristina Vicol, Lucia Aprodu şi Victor Nichituş. Atmosfera a fost una absolut degajată, de parcă am fi fost toţi acolo dintr-o gaşcă, inclusiv Dodon. Dumnealui ne-a răspuns undeva 40% sincer la întrebările noastre, ceea ce reprezintă un record pentru un deputat comunist. Chiar pe alocuri i-a criticat pe colegii săi de partid, dezvăluind nişte chestii exclusive. Ce să mai zic, e bravo domnul Dodon, aşa ca om. dar păcat că a ales PCRM-ul, ar fi putut să aibă un succes şi mai mare decât acum. Mulţumesc tuturor participanţilor la OFFLINE şi mulţumesc domnului Dodon pentru contul achitat )) că fu unul destul de mare.
Offline cu Igor Dodon

21 comentarii:

Igor Caraman spunea...

Cît o fost contul?

doru649 spunea...

"recunoscând nişte chestii exclusive"

cum ar fi....?

Badea spunea...

Sincer, cred că un om normal, cu raţiune sănătoasă, cu un simţ acut al dreptăţii, un om cu suflet mare şi mai ales un om extraordinar (!) niciodată nu ar face parte din partidul comuniştilor!
Deci, alegeţi: Dodon ori este om normal, dar nu are raţiune sănătoasă; ori are un suflet mare (şi din cîte se pare aşa şi este, dacă a achitat omul contul :P) dar nu are un simţ al dreptăţii... variante sunt o mulţime :)
În realitate, faptul că a aderat la comunişti, fiind un om extraordinar (n.a.), nu face decît să demonstreze că este sau un profitor - şi atunci halal de aşa extraordinaritate; sau că este un comunist înrăit - şi aici cred că nu este nevoie să mai comentez...

Şi-n plus l-am mai auzit pe Dodon cu nişte afirmaţii "superpatriotice" de genul: Ce părere aveţi despre "marşalul" (chiar aşa a zis întro ediţie de "În profunzime") Antonescu, este erou sau criminal?
Aşa că nu prea înţeleg la ce se reduce extraordinaritatea lui...

Or, mai repet, nu poţi fi comunist dacă te-ai născut în Basarabia, dacă eşti un om deştept, dacă ştii istoria şi dacă îţi pasă cîtuşi de puţin de ţară şi popor!

Dragoș Galbur spunea...

Doru, cum ca Tcaciuc trebuie inlaturat de la conducerea PCRM, sau cum ar fi ca presedintele PCRM obligatoriu trebuie sa fie moldovean, asa ca Tcaciuc n-are nici-o şansă

Daniel Moscalenco spunea...

sa ma .. in capul lui de comunist. "un om foarte deştept, un economist de top şi un strateg excepţional" - la concluzia asta ai ajuns dupa off-line-ul de 4 ore? Las-o mai moale,Dragos. Notiunea de "om exceptional" cu cea de comunist sunt incompatibile, dupa parerea mea!!! Si economist bun? tu consideri ca in anii cind a fost individul asta ministru de economii pe timpul guvernarii comuiste, Moldova inregistrat performante "exceptionale" pe plan economic? Tocmai ne ieseam din "HOROSHO"... Ca sa te convingi de "profisionalismul" sau e de ajuns sa cauti in timpul citeva articole:
Igor Dodon, „cu pufuşor pe botişor”?:
http://www.timpul.md/article/2009/04/21/1705

SOS! „Mafia cărnii” ne fură de 2 miliarde de lei pe an
http://www.timpul.md/article/2009/09/24/4230

In asta consta profesionalismul sau? In faptul ca a fraudat Moldova de miliarde de lei? Sa stii ca nota de plata, pe care am inteles ca el a achitat-o, a facut-o de fapt din banii vostri, a celr prezenti la off-line! Din banii nosti, a parintilor nostri etc, etc.
Uite la el ce fata "inteligenta" si de "om exceptional" are. Un buhari... ca si toti comunistii, de fapt. Parca-i frate cu un alt mare politician si om de exceptie - pEdic Musuc!
Si inca ceva, economistul asta "bun", acum citiva ani, tot dadea declaratii la tv si ne asiguara ca Moldova nu va fi afectata de criza financiara, pentru ca comunsitii au luat toate masurile necesare, etc, etc IAr cind era clar ca buna ziua ca Moldova este pina la git in namol, si criza a ros la maxim buzunarele moldovenilor, iese iar blegula asta si spune ca din pacata, din cauza nu stiu cui (opozitiei, de atunci) Moldova n-a putut evita criza financiara. Faceti ce vreti drgi cetateni moldoveni!

Badea are perfecta dreptate, zicind ca "nu poţi fi comunist dacă te-ai născut în Basarabia, dacă eşti un om deştept" L-a. auzit si eu la o dezbatere zicind faptul ca limba pe care o vorbeste e moldoveneasca si nu româna! E o afirmatie de un om FOARTE destept, si chiar FOARTE, FOARTE destept!!!

Dragoș Galbur spunea...

Calm Daniele, trebuie sa vorbesti ca sa intelegi ca omul asta e meserias in latura sa de activitate. Da, sunt anticomunist dar nu sunt antioameni, deci chiar de-i comunist (mai bine spus angajat PCRM) are si el o viata, o minte, o parere etc. Este exceptional pentru ca 1. e comunist si 2. are liber la dialog cu tinerii. Ai mai vazut vreun comunist sa aiba tupeul sa organizeze 2 offline.uri cu tinerii, toti liberali sau democrati? Eu n-am văzut, e primul comunist în general cu care stau de vorbă normal şi cu care nu mă bat.

Poate dacă îl cunoşteai nu te ¤¤¤¤ in capul lui sau cum acolo...

Dragoș Galbur spunea...

"In asta consta profesionalismul sau? In faptul ca a fraudat Moldova de miliarde de lei? Sa stii ca nota de plata, pe care am inteles ca el a achitat-o, a facut-o de fapt din banii vostri, a celr prezenti la off-line! Din banii nosti, a parintilor nostri etc, etc."

Hai nu fi copil, de parcă Filat şi Ghimpu fac politică din patriotism şi entuziasm.

Daniel Moscalenco spunea...

1. Crede-ma ca am avut ocazia sa-l ascult. si am ramas cu gura ascata caind am auzit cum un asa oam destept vb despre poporul român.
2. Si tu chiar crezi ca off-line-urile astea el le face de dragul tinerilor? hai nu fi naiv, te rog!
E clar ca buna ziua ca o strategie omunista, p/u a-si lustrui imaginea si a aburi mintile tinerilor prezenti la off-line. Se pare ca si-a atins scopul...incit chiar tu, fiind un mare anticomunist si patriot, i-ai dedicat un articol de elogiere pe blogul tau! Imi pare rau ca nu sesizezi unele subtilitati si metodologia de manipulare a comunistilor. V-a spalat un pic creierul, v-a srvit, tot din contul vostru, si voi va duceti multumiti acasa ca ati avut o ocazie unica in viata sa discutati cu un om exceptional!
3. De filat si ghimpu vom vorbi peste 4 ani de guvernare. aunci vom putea spune daca au facut sau nu. Pina in prezent eu n-am citit niciun articol despre fraudele facut de ghimpu si filat, decit in presa afiliata comunistilor, care nu merita sa fie luata in serios.

Dragoș Galbur spunea...

offline-urile le face pentru PR-ul propriu, da nu-i vb de asta, eu vreau să spun că şi printre como sunt oameni deştepţi şi de treabă. Mă rog, are o problemă, s-a legat cu PCRM-ul, dar în esenţă e om şi el, are o familie, copii, părinţi etc. Pe mine de exemplu asta m-a interesat, să văd cum gândeşte un comunist LIVE, că de furat toţi noi am fura dacă am fi acolo sus, asta cu siguranţă.

Victoria Onilov spunea...

parerea mea dupa ce am privit inregistrarea de la acest offline este ca acesta [offline-ul] a fost dominat de o ipocrizie 'veritabila'. Domnul Dodon a excelat la acest capitol, iar dialogul mi s-a parut cam dezichilibrat.
inceputul discutiei 'PRETURILE NU VA AFECTEAZA?' Poftim??? toti acesti ani a curs miere si lapte in tara asta, preturile nu ne ... Vezi mai multafectau deloc, pe noi, muritorii de rand...brusc au inceput sa ne afecteze la mijlocul anului 2009 (asta ar fi numai un exemplu de ipocrizie).
O fi Domnul Dodon un bun expert in ale economiei, dar stiti voi vorba aia 'dupa razboi tare multi eroi' si argumentele sale chiar daca sustinute de o buna baza economica [experiza], pareau a fi prea putin convingatoare pe fondalul unei economii ruinate mai ales in ultimii 8 ani,in care SURPRIZA! tot el a fost la carma acesteia, impreuna cu Greceanii !
P.S.: Salutabila deschiderea dumnealui, intr-adevar putini comnunisti s-ar incumeta sa vina la astfel de intalniri...

Andrei Creacico spunea...

Daniel,
"in presa afiliata comunistilor, care nu merita sa fie luata in serios." - presa la noi se împarte în două: comunistă şi liberală. Nici una din ele nu poate fi luată în serios, aşa că mai bine să nu urmăreşti nici una, sau ambele, ca să ai tabloul cît de cît real. Atît comuniştii, cît şi liberalii, fac manipulare în masă, pur şi simplu la liberali manipularea îi mai bine gîndită şi mai subtilă.

E clar că sînt oameni deştepţi şi în pcrm. Totuşi duşmanul rămîne duşman, şi în orice moment poate folosi împotriva noastră capacităţile pe care le are.

Anonim spunea...

Cum e sa mananci de banii celora care au incercat sa ne ingroape in aprilie?

Dragoș Galbur spunea...

Nu stiu, ca de mincare nu m-am atins)) da berea-i bunicică )) Paulaner de altfel))

Anonim spunea...

Degeaba nu te-ai atins de mancare, a fost chiar gustoasa!
Ca sa intelegi ca va umplut capul cu rahat citeste urmatoarea stire:
http://unimedia.md/?mod=news&id=16337

Dragoș Galbur spunea...

Adica pe mine, stomatologul, tare ma interesea ieri ce vorbea Dodon despre economie, FMI, BERD si nu stiu mai ce... oricum nu intelegeam nimic ))

mircea spunea...

un pr mic si o masa ... gata nu mai vedem cine este domnul dondonel ?!!!. e destept , specialist ( unde ? in ce ? ca nu se vede ) , ca om e ok ...bla bla bla .
probabil nici voronin nu e prost ( ca sa prostesti atata lume ) si poate face si el un public relations vanatoresc cu ziaristii/opinia.publica sa vada lumea ca ( si ) el e de treba .poate il invata cineva cum e cu reclama si pr-ul ( dondonel vad ca stie sa faca lobby.ar trebui sa se duca in usa ca marile corporatii&smecherii au nevoie de asa ceva ) .

Anonim spunea...

Dodon e "om foarte deştept, un economist de top şi un strateg excepţional" dar "oricum nu intelegeam nimic".

P.S. : multumesc pentru masa c-o fost buna si gustoasa :))) mai chemati :))

Dragoș Galbur spunea...

:)

Anonim spunea...

Ar fii excelent Basarabia sa fiti aliatii Uniunii Europene ca si Romania ,sa nu aveti vize.

Timka spunea...

Da, cit de destept si economist n-ar fi, profita de aceste capacitati doar "stomacu'" dumnealui...

Din urma acestui "offline", cel mai mult vad ca are de profitat doar Chateau Vartely), si invitatii(degraba din parte comunistilor asa ospatz nu vedetzi;)

Anonymous spunea...

Ce principiali mai sunteţi cu toţii.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: