ŞOC: Printre tinerii maltrataţi în urma evenimentelor din aprilie, plecaţi în România la reabilitare, au fost intruşi 2 agenţi SIS.

25 noiembrie 2009

Da, ştiu ce spun şi personal am rămas uimit când am aflat noutatea. Deci, împreună cu primele 2 ture de tineri plecaţi în România la reabilitare, au mers cu ei şi 2 agenţi SIS sub acoperire. Este vorba despre Eugen Mocanu şi Ştefan Matei. Primul, Eugen Mocanu, a încercat să-i mintă pe băieţi că a stat închis 16 zile, dar unde şi de către cine nu a putut să explice. Al doilea este pseudo avocatul apărut imediat după revoluţie, în câteva filmuleţe la JurnalTV, Ştefan Matei, la fel un tip dubios care nu ştiu de unde şi de ce se declară drept victimă în urma evenimentelor din aprilie doar ca să meargă cu tinerii maltrataţi în România. De fapt pe 17 noiembrie, el a plecat în România pentru a 3-a oară consecutiv cu un alt grup de tineri. În urma aplicării violenţei de către băieţii naţionalişti, plecaţi şi ei la reabilitare, care şi-au dat seama despre mascaradul securist, au fost sustrase legitimaţiile agenţilor pentru o eventuală demonstrare a implicării acestora într-un eveniment civic. Urmăriţi-ne atent, cum dau de vreun scanner le postez aici pe internet. Ar trebui cred eu, cineva să ia atitudinte şi să scoată la iveală ce anume căutau aceşti securişti în România printre tinerii noştri.

http://md.altermedia.info/

13 comentarii:

Unknown spunea...

ujas

Dragoș Galbur spunea...

magarii... la fel si fratii brega au profitat nu stiu de ce si au mers si ei in Romania cu toate ca n-au fost retinuti in aprilie

Anonim spunea...

acesta e eugen mocanu? http://www.zdg.md/stiri/foto-batut-cand-politistii-erau-la-inghetata

Dragoș Galbur spunea...

tot ce-i posibil, am vazut si eu poza mai inainte dar nu confirm pina nu primesc documentele la mina... are fata de daun omul asta

stamat spunea...

ceva info cu adresa, link, FB, Odnoklasniki, foto mai detaliat are cineva, ceva, despre ei? de unde draku au aparut??? cine a facut in P.L.M. listele de la primarie cu tinerii care trebuiau sa plece in RO? Mlea, Chirtoaka, fa curat in primarie, ca cartitzele te foot de la spate ;)
p.s: trebuie de facut control urgent la M.N.C. sa nu sa se paraziteze vriun guzgan securist :))) (asta pt. Seif ;) )

Anonim spunea...

Stamat, trebuie de rezolvat si cu asta:
http://left-md.livejournal.com/64079.html

Referitor la subiect: M U I E S.I.S.

Dragoș Galbur spunea...

Stamat, mie Seif mi-o dat informatia,cind vine din RO imi da si legitimatiile lor. Trebuie sa convocam consiliul nationalist de urgenta !

stamat spunea...

6/ nu-tzi fa griji, vine si ziua cea mare a peretelui ocupantului. O las pe o zi speciala :))) acum inclei stikere cu 1 decembrie la ciocana ;) in plus va mai fi o mega-surpriza placuta de ziua unirii... de data asta nu cu lenin :)))))))

Dacusorul spunea...

http://left-md.livejournal.com/ - trebuie omorit. Cine are ceva solutii spune-ti O sa lucrez la acest compartiment.

Goitu Alexandru spunea...

interesant, parca nu se stie ca is dohuia infiltrati in rindurile tinerilor activisti...oricum sefii de la SIS si procuratura care se ocupa de cazurile din 7 aprilie iau si pe ei prin dosare :)

Echipa Orasul Patria spunea...

PZMS si noi stam cu miinele in sin ????????????

Andrei Cebotari spunea...

ai uitat "D" ALEX:D:D:D
treb de vb cu ei,de stat la un pahar de sange cu ei:D:D

Anonim spunea...

Salut Dragos,citeste o mica poezioara ,pe care au scris-o acum,oamenii nostrii ,la comentarii, ziar www.basarabeni.ro,nu sant profesionisti ,au scris rapid,poate ca veti avea talent, sa dezvoltati poezia.Nu va temeti,scrieti liberi prieteni.Scuza deranjul.Ne place cum scrieti.Ne place sigla.Nu iti mai scriem.Respect.Nu santeti singuri ,nici macar la greu.Un singur popor ,o singura tara.Poporul va fii Romania.Hai sa traiesti.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: