Ruşii cu coasa!

24 octombrie 2009
În ultimele zile presa publică articole şocante în care ruşii omoară lume pentru nimic!

O crimă macabră a fost comisă de către 2 adolescenţi ruşi Serghei.K şi Alexei.G,de 13 şi respctiv 12 ani,ei au despicat toracele victimei din curiozitate,apoi i-au tăiat o ureche,i-au înţepat un ochi şi au plecat

Potrivit agenţiei de presă Regnum, cadavrul mutilat al unui bărbat în vârstă de 59 de ani a fost descoperit duminica trecută într-o casă din oraşul Alexandrovsk-Sakhalinsk.
Serghei K. şi Aleksei G. au mers în casa bărbatului căruia îi plăcea băutura şi care i-a cinstit şi pe ei. După ce alcoolul li s-a urcat la cap, băieţii au început să îl bată pe bătrân.
Adolescenţii au fost arestaţi, însă, după interogatoriu au fost eliberaţi. Pentru că nu au împlinit încă 14 ani, cei doi nu pot fi puşi sub acuzare.(Unimedia.md)

Un alt caz şocant a avut loc în regiunea Dzerzhinsk, centrul Rusiei.O studenta la Medicina din Rusia a marturisit ca si-a omorat doua vecine cu un topor pentru ca vroia sa vada cum se moare.

"Aici a fost locul in care sangele si creierul s-au imprastiat dupa ce am lovit-o, si au inceput sa se scurga chiar aici, uite asa...", a povestit, foarte calma si cu lux de amanunte rusoaica, socandu-i pe anchetatori.(Ziua.ro)

7 comentarii:

Andrei Cebotari spunea...

Ce viitor le creşte!

Sergiu Tudorean spunea...

ba, asta nu rusii sunt asa..astia vreo doi debili mintal...vreai sa spui ca nu sunt magari intre moldovenii nostri??? cred ca titlul e rau de tot... pute a xenofobie ascunsa... scrie doi debili de copkiii sau ceva de genul dat..paraca esti Roncea cu scandaluri :D

Sergiu Tudorean spunea...

apropos, aduceti-va aminte de cazul de la Timisoara..cand 2 studenti romani l-au despicat pe un tigan...

Dragoș Galbur spunea...

nu e doar vorba de rusi, in toata lumea nush de ce ultima vreme s-a agitat maniacii, sunt socat de ce crime comit... slava Domnului in Moldova parca e mai calm la capitolul asta, desi magarul cu grenada ne-a impus sa fim prudenti !

Sergiu Tudorean spunea...

in Moldova sunt debili de astia..vezi ca presa n-are acces in satele unde busola nu lucreaza..sa fi fost dezvoltata mass-media pai vizionai la toate posturile stirile Protv Romania :D

Dragoș Galbur spunea...

aham, in RO lucreaza bine protv-ul, aduc stiri din fiecare borta... la noi, Chisinau=Moldova cam asta-i regula tuturor !

Andrei Cebotari spunea...

artikolul este intitulat asa cu motiv ca se mai zvoneste de 3 cazuri similare tot in Rusia,dar nu au fost confirmate de presa!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: