Cu troleiul la WC

27 octombrie 2009
Tot ultima vreme pluteşte în aerul poluat al Chişinăului o altă toxină, emanată de moşnegeii şi băbuţele comuniste care protestează zile bune în faţa primăriei cerând micşorarea tarifului la apă, căldură şi călătorii gratuite cu troleiul. Se plâng copiii sovietici că n-au 2 lei pentru circulaţie prin oraş, însă zilnic nu ştiu de unde găsesc 4 lei să vină la proteste şi să plece acasă. Cine ştie, posibil M(o)aia Laguta îi sponsorizează. Devine deja amuzantă tema asta cu 2 lei pentru troleibus, pentru că gata, legea a fost adoptată, însă rebelii comunişti nu cedează nici în ruptul capului.
În fine, lasă să mai protesteze, e mai vesel aşa, şi presa mai are o temă în plus, e ok.
Astăzi mergând la universitate am dat peste o chestie pe cât de amuzantă pe atât de înjositoare. Înainte de ore, neavând ce face, am tras pe gât vreun kg de mandarine, mă rog, în loc de răsărită. Ei, şi ca tot omul sănătos, pe parcursul zilei mi-am îndeplinit procesele fiziologice. Ştiţi ceva? 10 lei m-a costat, adică 5 ture la WC = 10 lei, şi nu fu viceul public, ci viceul din incita spitalului republican de neurologie, instituţie de stat din câte ştiu. Şi nu mi-ar fi fost atât de mare indignarea dacă eram pacient sau un trecător pe-acolo, dar aşa, eram medic, halat, şlapi, bonetă, nu conta, 2 lei pişul... Aoleu mamă, da ce râs am tras, eu îi zic doamnei că costă cam scump relaxarea fiziologică în Moldova, iar ea îmi spune: "Da Chirtoacă cum a pus 2 lei la troleibus." M-au rupt complet cuvintele ei. Mă rog, na 2 lei, mă gândesc eu, că nu-s pensionar sau nu ştiu cine acolo ca să protestez în faţa spitalului: Jos tariful la viceu !!! sau Permis, permis !!!. În fine, am dat 2 lei a câte 5 ori, iar faptul cel mai cool fusese că îmi dăduse cecul la fel de 5 ori, adică bravo, mi-a plăcut, plus în ăştia 2 lei, după necesitate ţi se oferă şi hârtie igienică. Bine, rămân indignat undeva în adâncul sufletului, dar oricum voi plăti, dacă aşa e sistemul. M-am amuzat pe măsură azi şi am vrut să vă amuzez şi pe d-stră dragi cititori.


11 comentarii:

Olga spunea...

hahhaha, bravo Dragos, mereu reusesti sa-mi ridici dispozitia ))

Livia spunea...

sa-ti iai abonament alta data...te costa mai ieftin si e mai comod :)))))))

Unknown spunea...

da poate va da si chirtoaca..vreo compensare ceva...trebuie numaidecit sa te inscrii pe lista fermecata!

Anonim spunea...

ggg)))))) Eu vreau 70 de lei, nu permis... ))))))

Dragoș Galbur spunea...

hahahha)) Iachim, cu barba ta nici 2 lei nu-ti da nimeni )) loool

Anonim spunea...

Las' ca barba trece, dar crosurile s-au dus :P asa ca ia 70 de lei, in cateva luni iti cumperi altele :))))

Dragoș Galbur spunea...

"ne sypi mne soli na ranu"

Echipa Orasul Patria spunea...

Unul cu barba...altul cu crosele..;-)))) Alta data kind va porniti la Rinbita aveti grija de voi...;-)))

Dragos mai la-sa tu mandarinele, in asa metoda inbogatesti spitalul...;-)))

Alina Nedelciuc spunea...

Pan la urma tot Chirtoaca e de vina ca wc-ul spitalului e cu plata?! Hahaha!! Mananca mai putine mandarine, Dragos, si totul va fi ok, o sa economisesti bani la ambele capete ale aparatului digestiv!! :D

Andrei Cebotari spunea...

ha ha ha!
Tre sa le zik la muzikanti s impuna kostul marsului 2 lei:):)

Anonim spunea...

E buna faza ... mi-a placut ... si inca si bon de plata ... asta e cel mai interesant!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: