Interesant: Vladimir Voronin i-a conferit doamnei Voronin «Meritul Civic»

20 septembrie 2009
La 7 august a fost emis un decret prezidential prin care unui grup de angajate ale Ministerului Finantelor le este conferita medalia «Meritul Civic». Printre persoanele care au primit aceasta distinctie este si Angela Voronin, (wtf?) sefa Trezoreriei de Stat.
Decretul prezidential a fost publicat la 14 septembrie si arata ca «Pentru activitate indelungata si ireprosabila in domeniul finantelor publice, merite in consolidarea disciplinei financiare de stat si contributie la elaborarea si implementarea sistemelor informationale automatizate, se confera medalia «Meritul Civic» doamnelor:
Zinaida CHIRILOV — sef al Trezoreriei teritoriale Donduseni
Galina COLUN — sef al Directiei generale finante a raionului Orhei
Anna STATNIC — vicemanager al Intreprinderii de Stat «Fintehinform»
Emilia PRUJANSCAIA — vicedirector al Directiei generale sinteza bugetara
Angela VORONIN — director al Trezoreriei de Stat.»

Angela Voronin mai este si membra a Consiliului Bancii de Economii din Moldova, detinand si functiile de membra a Consiliului I.S. Fintehinform, si a I.S. Centrul de Telecomunicatii Speciale.

* PS: VORonin o zîs şi sovpadenie, odnafamiliţî.

* PPS: Cumătrism forever !

zdg.md

9 comentarii:

Марк Ткачук spunea...

и что хочешь сказать етим?

Dragoș Galbur spunea...

nu stiu cine esti, clar ca ma iriti, e logic ce vreau sa spun, sunteti toti cumatri acolo, va suflati in cur unul altuia... e un clan acolo la voi...

Andrei spunea...

Ce nu face Voronin să-și țină haita de bandiți lângă el acuma când vede că pierde puterea...

Dragoș Galbur spunea...

ei, da oricum are putere bosorogu', bazata pe frica dar oricum !

Anonim spunea...

chiar as fi curioasa sa aflu daca intr-adevar exista vreun grad de rudenie intre cei 2. nu ca m-ar mira sa aflu ca asa este, dar totusi se impune o confirmare/infirmare.
Cat despre faptul ca nepotismul este o trasatura de-a noastra nationala e veche povestea si greu va fi de starpit acest flagel!
Daca ar fi sa avem acces sa facem o investigatie prin institutiile publice acum cat inka nu au fost schimbate structurile tare multe neamuri ale demnitarilor comunisti am mai gasi pe fotolii moi care nu stiu sa faca altceva decat sa se scotoceasca in nas/fund sau sa mearga in vacante pe bani publici!

Dragoș Galbur spunea...

din punct de vedere emotional, e normala chestia asta cu rudenia si cumatrismu, poate nu exagerata dar totusi normala, suntem vreo 3 milioane in tara, si la cine sa ma tinem si pe cine sa ajutam daca nu pe ai nostri... dar cind stii frate, ca cumaatru ti-i debil, pai p-u ce dracu sa-l mai bagi la vreun post?! bagami-as... imi pare rau... nu stiu daca au vreun grad de rudenie astia doi, dar cert e faptul ca nu-i prea des intinita familia Voronin.

Anonim spunea...

da, ai dreptate exista tendinta asta absolut fireasca, cel putin in spatiul nostru, de ati ajuta mai intai de toate rudele.cu cat ne deplasam mai spre vest vedem ca intensitatea acestei tendinte scade.
pana la urma nu-i atat de rau, atat timp cat persoana care iti este frate este si extrem de competenta in domeniul in care a fost desemnata "shishka"!
asta-i hiba cea mai mare la noi ca pe primul loc e cumatrismul, si dupa merge profesionalismul si competenta. pe cand recomandabil este sa fie exact invers!

Andrei Rusu spunea...

Culmea prostiei...............

Dragoș Galbur spunea...

posibil daca nu-s rude, Voronin doar a vrut ca prin acest premiu acordat altui Voronin sa ridice ratingul familiei date... care e foaaaaaarte plin de kkt si blestem...

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: