Haos în centrul Chişinăului

29 septembrie 2009
Dorin Chirtoaca a fost lovit azi in cap cu pumnul de catre protestatari. In PMAN s-au strins doar oameni de virsta a 3-a care nu stiu ce au cu transportul public ca oricum circula gratis. Unii din ei au declarat in fata camerelor ascunse ca au fost platiti de membrii PCRM pentru a iesi la aceste proteste. Alo, mosnegi si babe, nu trebuia acum 8 ani sa votati comunistii daca vreti sa traiti mai bine.

Totodata agentia de presa Omega (procomunista) declara ca "Chişinăuienii cer demisia primarului Chirtoacă din cauza gestionării proaste a treburilor în capitală", cea mai mare prostie pe care am auzit-o, 500 de pensionari nu inseamna deloc Chişinăuienii, magarii comuniste d-ale lor. http://omg.md/Content.aspx?id=4849〈=1
Eu as zice ca trebuieste trasa la raspundere M(o)aia Laguta, care a adunat protestatarii si care a luat autorizatia de la primarie, pentru dezordini in masa art. 285 Cod Penal. Iar voi babornite si mosnegi stati acasa si nu va alertati atit, ca meritati si 20 lei la transport public, personal abia astept sa pieriti cu totii, pentru ca odata cu plecare voastra Moldova va renaste si va scapa de ramasitele comunisto-sovietic.

7 comentarii:

ejik spunea...

subscriu la fiecare cuvant

Dragoș Galbur spunea...

treb de dat in nas la pensionari, prea tare le pare lor ca-s buricul pamantului, sunt expirati deja.

cind te ascuzi in gropitse spunea...

asta-i absolut penibil ce se intampla.

Cristi spunea...

Pensionarul care l-a lovit pe Chirtoaca realizeaza ca si-a "zarabotit" dosar penal, la fel si ceilalti, care chemau la violenta?

Anonim spunea...

niste salbataciuni, dar nu oameni sunt cei care s-au adunat in fata primariei!!!
si ne mai uimeste ca unii tineri sunt cum sunt si gandesc cum gandesc cand au niste bunei care le dau astfel de exemple!!!
pai pana nu va muri ultimul pensionar care gandeste precum gandesc acestea acre s-au adunat astazi la Primarie nu vom avea o societate normala!!!
cat despre Laguta, pe lanaga faptul ca trebuie sa i se faca vreun dosar penal trebuie sa se ancheteze si cine sta in spatele ei si trage sforile, caci imi vine greu a crede ca "fumeia" asta area atat putere si poate strage o astfel de turma de una singura!!!

Daniel Moscalenco spunea...

timpiti la mama naibii. o adunatura de porci rusi, care maninca din gura la rahat. impuscati dracului.

Mircea spunea...

Am observat pe unimedia ca si miine se vor intruni pensionarii.Trebuie si noi sa ne ducem sa il aparam daca ceva pe Chirtoaca.Nu se poate altfel,timpul lor demult a trecut,ei au avut tineretea si sansa si ne-au adus tara la sapa de lemn.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: