JOCUL INTERACTIV REGATUL DE VIS

9 august 2009

Blogul Basarabia de după independenţă a creat, astazi,un joc interactiv numit REGATUL DE VIS, un joc pentru dezvoltarea culturală şicea a spiritului de român. Jocul va uni 11 oameni, care vor da dovadă de ştiinţă şi silinţă.

Aici vedeţi regulile de joc:

  1. Fiecare participant la joc e obligat să prezinte o poza a sa şi desigur numele şi prenumele.
  2. În joc participă 11 oameni, nu există selecţie, primii care se arată interesaţi de acest joc aia intră în el. Pe parcurs dacă apar încălcări sau anumite nereguli, împărăţia va fi cedată celor ce vor pune întrebările şi vor depista neregulile.
  3. Jocul se bazează pe cunoştinţe în diferite sfere ale culturii şi învăţământului şi în general a istoriei din spaţiul ROMÂNESC de pe hartă. De altfel cei 11 participanţi ai jocului vor pune întrebări unul altuia dintr-un domeniu la alegere. Întrebări reale, care au răspuns şi nu întrebări de genul când va fi sfârşitul lumii. Pentru răspuns la întrebare se dă exact o zi, mai bine spus celui căreia i s-a adresat întrebarea va trebui să răspundă până a 2-a zi, orele 21.00.
  4. Jucătorii pot crea Alianţe între ei, asta ar însemna că se pot ajuta între dânşii la căutarea răspunsului. De altfel NU SE POATE de ajutat unul pe altul pentru că n-ar avea sens jocul. Fiecare trebuie să-l îngloade pe celălalt cât de tare se poate.
  5. Fiecare participant deţine câte o împărăţie din cele 11, respectiv fiind împăratul şi stăpânul autoritar al teritoriului. Tot fiecare împărat va deţine în caznaua sa câte 1.000.000$. Răspunsul greşit va costa 100.000$ şi se va acorda celui ce a pus întrebarea. În fine dacă la cineva se termină banii va fi nevoit să cedeze întreg teritoriul său celui ce a pus întrebarea astfel ca cel din urmă îşi va extinde teritoriul. Teritoriul repsectiv de pe harta de sus va fi haşurat în culoarea celui învingător.

  6. Jocul nu are limite, adică are început şi n-are sfârşit până cânt nu rămâne decât UNUL SINGUR, REGELE şi UNIFICATORUL ÎNTREGULUI REGAT ROMÂNESC DE VIS.
  7. Pe parcurs dacă apar întrebări sau obiecţii din partea participanţilor la joc, rog să se adreseze lui Dragoş Galbur pentru clarificare.

  8. Întrebările urmează a fi formate după pricipiul: CINE?! ÎN CE AN?! CE-A FĂCUT?! UNDE?! CU CINE?! şi aşa mai departe... se exclud întrebările de genul: câţi ani avea Ştefan când a făcut prima oară sex?! Jocul va fi dur, vor fi supărări şi nedumeriri dar împreună cu d-stră tindem spre al perfecţiona pentru ca pe viitor să-l facem şi mai interesant.
  9. Câştigătorul jocului interactiv REGATUL DE VIS va câştiga un prezent real de la autor.

Puteţi accesa jocul pentru a vă înregistra şi a juca la adresa: http://regatuldevis.blogspot.com/

sau în bara de linkuri din topul aceste pagini.



3 comentarii:

TATIANA spunea...

Bafta tuturor participantilor!

Elena Song spunea...

Nu pream am inteles cum merge inregistrarea? Sau e tirziu deja?

Anonim spunea...

+ teritoriul dintre BUG si NISTRU

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: