Revolutionarul de canapea

13 iunie 2009
Se trezeste de dimineata... Pe la 10-11 deoarece toata noaptea a stat pe forumuri si a discutat problemele primordiale ale Tarii. Aprinde calculatorul. Se uita daca nu a primit vreun mesaj pe odnoklassniki si vede ce se mai face prin grupurile anticomuniste din care face parte. Injura regimul comunist si ofteaza din greu la gandul in ce rahat a ajuns Tara. Scrie vreo doua mesaje in forumuri si raspunde afirmativ la toate mesajele care il cheama la un offline (desi stie ca nu va veni). Ulterior fumeaza o tigara, bea o cafea si mananca ce mai gaseste prin frigider. Mananca la calculator, sa nu scape cumva ceva...

Iarasi i se propune sa iasa la o intalnire in aer liber, la o discutie tet-a-tet... Raspunde afirmativ, dar nu vine... Are mult prea multe probleme de rezolvat acasa, in fata calculatorului. Pretext gaseste, deh, sesiunea... Isi permite injurii si critici la cei care ii spun ca nu face nimic...

Mai trece o zi... cu injurii la adresa regimului si oftari...dar fara ACTIUNE!

P.S. Atâţia oameni, atâtea moduri de a rezolva o problemă ar spune unii, şi cu toate acestea multe dintre grupurile la care fac referire au o viaţă scurtă, suferă schimbări drastice în plan ideologic, deseori având loc abateri grave de la linia originală, iar propriile lipsuri plus organizarea haotică duc la o fărâmiţare tot mai accentuată a structurii grupului cât şi a propriilor idei care riscă să fie desconsiderate mulţumită celor care nu ştu să le promoveze cum trebuie, chiar dacă acestea sunt în sine nobile.

6 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

cit de corect spus frate, ma doare inima, sa-mi bag picioru in toti eroii dati.


PS: muie sis.

vadim spunea...

super tare ,,,, super articol

Nicu Moruz spunea...

Așa e!!!

Dragoș Galbur spunea...

multi citesc, dar cam putini comenteaza articolul dat, se simt cu musca pe caciula, si-au citit propria biografie si au ramas socati.

Ela_ spunea...

Salut! Interesanta aceasta radiografie a unui fenomen care tinde sa se generalizeze alarmant : "lupta" din fata monitorului. ca s anu cadem in aceasta categorie de razboinici falsi si anemici, iti propun , tie si tuturor celor care dezaproba cyber-eroismul,un soi de activism benefic, care consta in a spune lumiicum s-au intamplat lucrurile din 7 aprilie incolo. am mai postat acest comentariu si la alte articole, dar vreau sa ma asigur ca nimereste sub privirile tuturor celor care iti viziteaza blogul, deci sper si rog sa nu fie eliminat ca spam. materialul se afla aici : http://s4.transfer.ro/storage/cd_anticomunist-7c6d5.rar . copiati cu incredere, nu e virus! mai multe detalii pe romanism.net. material disponibil si pe torrents.md sau pe transfer.ro . multumim tuturor celor ce se implica! copiati si dati mai departe cd-ul!

kriss spunea...

bine spun, Alex...

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: