Suntem alături, cu multă recunoştinţă şi speranţă

27 mai 2009
Aliniere în centruTelenovela Stati - Marinescu continuă, după ce procuratura generală le-a mai cadonat 30 de zile de odihnă la ''curortul'' nr. 13 din Chişinău, anumite spirite s-au mai calmat realizând că efortul depus pentru eliberarea acestora e în zadar. Mulţi au înţeles că nu ai ce face în cazul dat. Dacă preşedintele a afirmat că Stati a sponsorizat protestul din aprilie, înseamnă că aşa a ''fost''.

Un moment impresionant în susţinerea lui Gabi Stati l-au oferit fanii echipei Dacia Chişinău, pe care,Stati cu adevărat o sponsorizează. La meciul din finala Cupei Orange a Molovei la fotbal, fanii au purtat maiouri grafate cu imaginea lui Stati şi au mai afişat un grandios baner cu portretul lui Gabi şi cu textul:''Suntem alături, cu multă recunoştinţă şi speranţă''.



Un gest plăcut şi demn de respect, mai ales că toţi ştim prin ce momente grele trece Gabi Stati în prezent.

3 comentarii:

Criminalu' spunea...

e un tip de treaba Gabi, pacat de dinsu c-o nimerit sub laba zbircita si fierbinte a lui voronin. oricum va scapa, familia Stati e prea puternica ca sa cada prada regimului.

Anonim spunea...

Nimic nu se uita, nimeni nu este uitat! Tinete Gabi ca esti puternic!

P.S. Vova cel Groaznic s-a adresat cu o scrisoare catre presedintele Kazahstanului pentru a verifica activitatea ASCOM... Doi directori financiari de acolo au fost arestati!

Dragoș Galbur spunea...

Anatol Stati l-a avertizat pe Voronin ca daca de pe Gabi cade un par, atunci toti nepotii lui Voronin vor raspunde pentru asta. Suna inspaimintator, cel putin pentru mine. Cred ca ambii detin o mare putere ca oameni, doar ca de partea lui Stati se afla oamenii cu sufletul si inimile curate.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: