Fost deputat al Republicii Moldova: România trebuie să dispară de pe harta politică a lumii

13 ianuarie 2013


Analistul politic Andrei Safonov, fost deputat in Parlamentul Republicii Moldova, este de parere ca a venit momentul potrivit pentru dezmembrarea Romaniei.
Intr-un comentariu pe site-ul nr2.ru, Safonov sustine ca, in cadrul unei intalniri la Cernauti, Ucraina si Rusia vor avea o discutie despre coordonarea eforturilor de lupta impotriva "expansionismului romanesc".

"Faptul ca la 13-14 ianuarie la Cernauti va avea loc o intalnire a ministrilor de Externe a Ucrainei si Rusiei - Leonid Kozhar si Serghei Lavrov - nu este intamplator. Romania are pretentii pentru nordul Bucovinei. Asa ca pe langa reglementarea transnistreana nu este exclus ca Moscova si Kievul vor discuta si despre coordonarea eforturilor de lupta contra expansionismului romanesc", scrie analistul politic, potrivit adevarul.ro.

Safonov este de parere ca va fi dificil pentru Rusia si Ucraina sa obtina rezultate impotriva "urmasilor lui Ion Antonescu", intrucat Romania beneficiaza de aliati puternici precum UE, SUA si NATO.

"Trebuie sa spunem deschis: singurul mod de a scapa odata si pentru totdeauna de pericolul romanesc - aceasta este incetarea existentei statului roman si disparitia sa de pe harta politica a lumii", afirma Safonov.

Analistul politic vorbeste si despre cum poate fi distrus statul roman. Acesta este de parere ca toate statele (Rusia, Ucraina, Serbia, Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova) care au avut de suferit din cauza Romaniei ar trebui sa-si uneasca eforturile pentru "aceasta cauza nobila".

Drept urmare, Moldova din teritoriul romanesc ar urma sa se uneasca cu Republica Moldova sau sa devina un stat independent, Ucraina ar incorpora regiunile unde locuiesc ucrainieni, iar Rusia ar putea institui un patronaj asupra minoritatii ruse din Romania.

Safonov considera ca Ungaria are tot dreptul sa preia "pamanturile sale istorie" (Transilvania), iar Bulgaria ar urma sa indexeze o parte din Dobrogea.

In acest fel, s-ar crea premise pentru restabilirea Valahiei, care ar putea reveni la monarhie, dar nu sub conducerea Regelui Mihai, mai precizeaza analistul politic.

Concluzia lui Safonov este la fel de "spectaculoasa". El considera ca, astfel, Romania s-ar transforma din vanator in vanat, iar singura solutie pentru o viata mai linistita in regiune ar fi disparitia de pe harta lumii a statului roman.

12 comentarii:

Anonim spunea...

=)))))))))) oi oi oi

Marin spunea...

Om bolnav ce merita detentie pe viata intr-un spital specializat

Anonim spunea...

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ...de 2000 de ani tot incearca unii si altii ,pentru idiotul asta de mai sus faptul ca Romania inca mai exista ,in timp ce imperii uriase si puternice s-au dezmembrat ,nu inseamna prea mult.Eu sa fiu in locul rusilor as fi extrem de ingrijorat pentru soarta acestei federatii extrem de eterogene ..Cred ca principala lor grija ar trebui sa fie disparitia Rusiei ...Sunt infinit mai multe sanse pentru asta...Cat despre Ucraina.....nu- i decat o bomboana pe coliva Rusiei...

Anonim spunea...

Dumnezeu să ne ferească , de judecata ... lui Safonov.

Anonim spunea...

=))

Anonim spunea...

Prostul tot prost ramane

Anonim spunea...

Vai vai. Romania e o tara contropitoare si trebuie sa ne supunem mamei Rusia.

Anonim spunea...

Alio,Maska?
Alio,SafonovKGB ,cască ochii şi ciuleşte urechile biine de tot:

***NU EXISTĂ LIMBA MOLDOVENEASCĂ***

Este o invenţie SATANICĂ a călăului ocupant STALIN!!!!

***NU EXISTĂ POPOR MOLDOVENESC***

Este o invenţie SATANICĂ a călăului ocupant STALIN!!!!

***NU EXISTĂ REPUBLICA MOLDOVA***

Este o invenţie SATANICĂ a călăului ocupant STALIN!!!!

***Există doar LIMBA ROMÂNĂ,POPORUL ROMÂN şi ROMÂNIA,urmaşa DACIEI STRĂBUNE!!!!!***

***Destinul nostru al ROMÂNILOR basarabeni este unul singur: ROMÂNIA RE-ÎNTREGITĂ!!!!!***



MOARTE RUSIEI!
MOARTE RUSIEI!
MOARTE RUSIEI!

Anonim spunea...

uKAKAcraina ATACĂ SFÂNTA NOASTRĂ ROMÂNIE?
Dar ce este uKAKAcraina?
UN STAT ARTIFICIAL,TAMPON,creat de RUSIA pentru a-şi proteja graniţele.
Şi cum au "construit" OCUPANŢII RUŞI uKAKAcraina?
Prin Ribentrop-Molotov!
Au furat PĂMÂNTURILE ROMÂNEŞTI STRĂMOŞEŞTI ale Basarabiei istorice(Bugeac),nordul Basarabiei-HOTINUL şi nordul Bucovinei ,CERNAUŢIUL şi CODRII COSMINULUI unde Ştefan cel Mare şi SFÂNT a zdrobit hoardele poloneze cotropitoare conduse de regele Ioan Albert.
Tot ukakacrainenii au furat si Ţinutul HERŢEI!!!
Pe 1 Aprilie am comemorat 70 de ani de la MASACRUL de la FÂNTÂNA ALBĂ unde Călăii Ruşi au ucis în chinuri,cu mitraliere şi PRIN DECAPITARE CU SĂBIILE ,MII DE FRAŢI ROMÂNI bucovineni!

Dezintegrarea uKAKAcrainei e în plină desfăşurare!


De ce ascund haholii adevărul despre MARAMUREŞUL ISTORIC(aşa zisa TRANSCARPATIE)?
Maramureşul de la nord de Tisa este locul de unde VOIEVOZII ROMÂNI Dragoş şi Bogdan au trecut munţii Carpaţi ŞI AU DESCĂLECAT întemeind ŢARA ROMÂNEASCĂ a Moldo-VALAHIEI.
Ştiţi câte DAVE(oraşe) ale DACILOR s-au descoperit acolo?
Arheologii ukakacraineni crapă de ciudă când descoperă peste tot în MARAMUREŞUL ISTORIC DAVE(orasele buneilor daci),cimitire de incineraţie DACICE,cuptoare de ars oale şi forje de topit fierul.
De câte ori scot din pământ unelte şi arme lucrate din FIER DACIC de o puritate de peste 99,98%,UNICĂ ÎN LUME,plesnesc de ură rusească.
Voi ştiţi că nemernicii istorici ukakacraineni au redenumit celebra CULTURĂ CUCUTENI din care se trag şi strămoşii noştri geto-daci...cultura TRIPOLIE după un nume haholesc?
Unde erau SCUIPAŢII ukakacraineni când străbunii noştri plămădeau celebrele OALE DE CUCUTENI,"Hora de la FRUMUŞICA","Gânditorul de la HAMANGIA"...Unde erau?În peşterile Siberiei?
Unde erau haholii împuţiţi când Ştefan cel Mare îi zdrobea pe turci la CĂTLĂBUGA?
Dar când Ion Vodă VITEAZUL lupta până la moarte cu hoardele turceşti lângă lacul CAHUL?

Iată de ce viermii haholi alături de STĂPÂNII LOR Călăii OCUPANŢI RUŞI
ne atacă pe NOI ROMÂNII LA NOI ACASĂ,pe pământul nostru ROMÂNESC,SFÂNT şu STRĂMOŞESC,
la Cernăuţi sau Chişinău,la Hotin sau Cetatea Albă,în Herţa,la Hust sau la Chilia!

Pentru că Ukakacraina e O MINCIUNĂ RUSEASCĂ şi asemeni fosilei sovietice "respubliKAKA maldavski" e condamnată la disparitie.

Nici nu se mai pune problema "DACĂ" se va dezintegra UKAKAcraina ci doar "CÂND".

Anonim spunea...

:-t hopa asa! Safonov baiatule! vezi ca o iei pe aratura... mda... Romania ar incorpora Moscova si alte orase unde mai traiesc romani si pe Safonov Fata de Fund l-am trimite la cules fragute in Siberia care bineinteles va fi teritoriu romanesc ;)

Anonim spunea...

dupa pareria mea va zic ceva important ,cititi bn ce va scriu aicia sa sugetii pula la totii romani ,daca va puneti rau cu romani sar putea ca o sa va ea pamanturile voastre si femeile voastre ,asa ca e mai bn sa stati linistiti acasa la voi daca vreti sa aveti si voi o tara , daca nu romani o sa vo ea ,nu va puneti cu romani ca romani va da muie din picioare la totii cumunistii ,care a vb la adresa romaniei ,stiti destul de bine ca romania o sa ea republica moldova ca a fost a romaniei ,asa ca ciocu mic nai fata la romani rusia se teama de romania ,ca romania are deja scut antirachete ,la rusia li este frica ca de ce romania sea instalat scut antirachete ,asa ca ciocu mic ,romania este prietena buna cu amerika,asa ca tot romani sunt mai destepti oameni si civilizati si educati asa ca ciocu mic despre romania ok neam intales ?

Peacemaker Twister spunea...

KGB-ist împuțit! Imperiul vostru mai are niște ruine fumegânde și abia stă să mai respire. În curând va colapsa sup propria neputință și se va transforma într-o ,,gaură neagră,, a istoriei...

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: