Voronin despre tricolor: ”Nu este drapelul nostru istoric, bicolorul e drapelul nostru adevărat.”

30 mai 2012

Nu este pentru prima dată când Vladimir Voronin, acest barbar sovietic profanează tricolorul, calcă în picioare demnitatea noastră românească. Au fost vremuri când el l-a numit fascist, iar astăzi îl neagă. A venit timpul când acest ideolog al antiromânismului trebuie să fie tras la răspundere conform codului penal. Legea trebuie să-şi spună cuvântul. Vox populi, vox Dei !


Nu drapelul de stat al Republicii Moldova este cel adevarat, ci bicolorul. Declaratia ii apartine liderului PCRM Vladimir Voronin, care, aseara, in studioul In Profunzime, a declarat ca toate institutiile din tara ar trebui sa arboreze bicolorul.

”Acesta nu este drapelul istoric al Republicii Moldova, nu sub acest drapel a luptat Stefan cel Mare. Cat am fost la guvernare, n-am schimbat drapelul, pentru ca asta nu a fost prioritate pentru noi atunci”, a mentionat Voronin.

Vladimir Voronin afima ca PCRM va discuta despre actiunile sale ulterioare cu referire la bicolor. ”Noi n-am inaintat nicio propunere legislativa referitor la acest drapel. De ce sa nu discutam la congres sa trecem la acest drapel, drept drapel al partidului. trebuie toata tara sa arboreze drapelul bicolor, pentru ca acesta este drapelul adevarat al Republicii Moldova”, a mai spus liderul PCRM.



sursa: protv.md

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: