Patrioții Moldovei au ajuns în sfârșit în atenția poliției [VIDEO]

26 martie 2012

Patrioţii Moldovei au ajuns în atenţia poliţiştilor. Aceştia riscă amenzi sau chiar dosare penale, după ce ieri au blocat bulevardul Ştefan Cel Mare. Anti-Unioniştii s-au adunat în stradă pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de marşul organizat cu prilejul aniversării a 94-a de la Unirea Basarabiei cu România. Poliţiştii au fost nevoiţi să intervină pentru a calma cele două tabere. După evenimente, un poliţist a avut nevoie de îngrijiri medicale.


Organizatorii Marşului Unirii şi-au început traseul de la Academia de Ştiinţe şi urmau să ajungă în scuarul Teatrului de Operă şi Balet. Totodată, membrii Patrioţii Moldovei au avut autorizaţie pentru a protesta în perimetrul Arcului de Triumf. Atunci când unioniştii au ajuns aproape pe Piaţa Marii Adunări Naţionale, Patrioţii Moldovei se pare că au reuşit să rupă cordonul format de poliţişti şi au blocat traseul. După o încăierare de aproape o jumătate de oră, poliţiştii au reuşit să-i dea la o parte pe antiunionişti, pentru ca organizatorii marşului să poată trece.




Participanţii la Marşul Unirii au marcat ieri cea dea 94-a aniversare de la Unirea Basarabiei cu România înfăptuită la 27 martie 1918. Potrivit Ministerului de Interne la acţiunea autorizată de Primăria capitalei au participat aproape 3000 de persoane.

sursa: jurnaltv.md

1 comentarii:

Vitalicus spunea...

Demult trebuia Poliția să se ocupe de ei !

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: