Protest și contraprotest în fața Ambasadei României

26 ianuarie 2012
Un grup de inițiativă, constituit din 31 de ultrași din Chișinău și teritoriu, cu viziuni pro-românești, au organizat un contra-protest împotriva manifestației Ligii Tineretului Rus. De la apariția acestei organizații, sponsorizată de către serviciile secrete ruse prin intermediul reprezentanților săi din Transnistria, acțiunile ei sunt îndreptate spre destabilizarea situației în Republica Moldova și poartă un caracter xenofob, imperialist și provocator.
Aceasta este doar primul pas în ceea ce privește contra-acțiunile îndreptate spre combaterea activității acestei organizații ilegale.

Reamintim că Liga tineretului rus a organizat un miting în faţa ambasadei României la Chişinău. Astfel, aceştia şi-au exprimat nemulţumirea faţă de incidentul de la punctul de trecere al frontierei moldo-române Giurgiuleşti-Galaţi, în urma căruia a fost rănit un cetăţean moldovean.

În cadrul evenimentului, tinerii au cerut din nou demisia ambasadorului român, Marius Lazurcă. Mai mult, aceştia au procurat un bilet la tren pentru oficial, cu destinaţia Chişinău-Bucureşti şi o valiză pentru lucruri. De asemenea, tinerii au promis că îl vor ajuta pe Lazurcă să-şi facă bagajele şi să plece în România.



Un moldovean, în vârstă de 23 de ani, originar din raionul Cahul, a fost rănit la punctul de trecere al frontierei moldo-române. Bărbatul a ignorat somaţia Poliţiei de frontieră a României care l-au oprit pentru verificări.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Din Basarabia-un braţ SMULS CU TANKURILE DIN TRUPUL MAMEI NOASTRE ROMÂNIA Călăii OCUPANŢI RUŞI şi SLUGOII LOR MANKURŢII "maldavanişti-statalişti" NU vor putea face niciodată ALT STAT.
"R.M." e monstrul lui Frankenstein.
Doar că în cazul nostru Frankenstein a fost Călăul Stalin.
Iar asistenţii care şi astăzi spală cu formol MUMIA "respubliKAKA maldavski" sunt MANKURŢII Voronin,Filat,Lupu şi elevii lor:Mişin,Stati,Tkaciuc,Tabără,Dodon,Zina Teskovina.
Aceiaşi SLUGOI AI OCUPANŢILOR RUŞI care "spală" şi mumia lui Lenin când de 9 Mai cu "LENTA" în piept LING TĂLPILE OCUPANŢILOR RUŞI.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: