Rusia se pregătește de un război nuclear total împotriva Statelor Unite?

27 noiembrie 2011
Rusia n-a mai fost considerată a fi o putere militară, după căderea fostei URSS. Dar cei care au subestimat Rusia se află într-o profundă eroare. Astăzi, Rusia e cea de a doua putere militară din lume (după SUA), dar şi numărul 2 în lume la producţia de petrol şi gaze. Revista ”Forbes” estimează că în Rusia se află 79 de miliardari, cu 21 în creştere faţă de anul trecut.
Un general rus de înalt rang din Armata Rusiei a declarat recent că o extindere mai spre est a
NATO (de exemplu, Ucraina sau Georgia) sau un atac al Iranului de către Israel şi SUA, ar duce la intrarea Rusiei în conflict. ”În anumite condiţii, nu exclud ca anumite conflicte locale şi regionale să degenereze în conflicte armate la scară înaltă, prin folosirea inclusiv de arme nucleare”. Cu alte cuvinte, Rusia se pregăteşte să folosească arme nucleare.
În timp ce SUA s-a dezarmat în mod naiv, Rusia deţine peste 12.000 de rachete antibalistice în sistemul ei de apărare. Multe din aceste rachete sunt îndreptate spre oraşe şi locaţii din America. Încă de la căderea URSS, Rusia a condus masive exerciţii militare în parteneriat cu naţiuni ca Iran şi China. Aceste exerciţii au fost concepute pentru a ajuta Rusia împotriva oricărui atac cu rachete din partea SUA. În plus, ruşii şi-au construit un vast sistem de buncăre subterane şi adăposturi nucleare. Unii experţi militari speculează faptul că Rusia se pregăteşte în secret pentru cel de-al treilea război mondial.
Există experţi ai serviciilor secrete occidentale care cred că Rusia face pregătiri pentru un atac împotriva Statelor Unite. Ruşii au început să facă stocuri de cereale, alimente, aur şi petrol. Buncărele subterane ale ruşilor pot înmagazina până la 326 de milioane de tone de cereale, iar cele militare până la 80 de milioane de cereale. Chiar înainte de escaladarea tensiunilor dintre Israel şi Iran, Rusia continuă să se pregătească pentru un război nuclear cu Statele Unite. În urmă cu câţiva ani, specialiştii militari ruşi au ajuns la concluzia că un război nuclear total cu SUA este de câştigat. Rusia şi-a construit astfel super-oraşe subpământene, pentru ca liderii ei de top să poată supravieţui unui război nuclear. De exemplu, se spune că Rusia deţine un gigant complex subteran, de mărimea Washington-ului, numit ”Muntele malefic”, pentru a asigura supravieţuirea în cazul celui de-al treilea război mondial.

P.S. Deci, reînvie vechiul conflict din Rusia şi SUA, la fel ca în timpul războiului rece?

Paul McGuire
noiembrie 23, 2011
NewsWithViews.com

3 comentarii:

Anonim spunea...

prostii

Anonim spunea...

Nu cred ca Rusia e de vina . SUA nu prima data isi baga armamentul sub coasta Rusiei . A fost si cu URSS cind SUA a plasat rachete in Turcia , URSS le-a dus in Cuba pe ale sale . S-a sfirsit cu intelegerea de a retrage armamentul . Astazi e aceeasi situatie .

Anonim spunea...

care dezarmare naiva a SUA, ma faceti sa rad. SUA are grija de altii sa nu "produca" arme nucleare, pentru a nu le lua locul. si Rusia si SUA sunt implicate in toate conflictele de pe globul acesta sunt si vor fi partase. Credeti ca pe putin il itereseaza rusul de rand sau pe obama, americanul de rand? Sunt interese de a vinde cat mai multe arme, de a distruge orice regim care sta in cale si de a face bani in cantitati enorme. Noi cei de rand suntem cobai si nici UE, nici NATO, nici OSCE, nu au grija de cetateni, pentru ca nu au nevoie de noi, SUNTEM 7 MILIARDE LA DRACU!!!!!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: