Consulatul României de la Ungheni și-a deschis ușile

27 aprilie 2011
Oficiul Consular al României la Ungheni

Pe 26 aprilie, la Ungheni şi-a început activitatea Oficiul consular al României. Potrivit consulului Petru Liţiu, deschiderea nu a fost făcută, deocamdată, oficial. „Sperăm că o vom face cît mai curînd, însă rămîne ca partea română şi cea moldovenească să stabilească o zi”, a menţionat dînsul.

Pentru început, Oficiul consular al României la Ungheni va emite numai permise de mic trafic la frontieră. Actele pot fi depuse de luni pînă vineri, între orele 8.00 şi 14.00. Pentru alte servicii consulare, doritorii vor putea să se adreseze la Consulatul general din Bălţi.

Doritorii de a obţine permisul de mic trafic la frontieră, trebuie să prezinte următoarele documente: paşaportul, buletinul de identitate, o fotografie color de tip paşaport, formular de cerere-permis completat şi semnat, declaraţia privind motivul solicitării şi declaraţia din partea părinţilor (pentru minori), toate în original plus o copie.

Potrivit consulului, în primele două zile, au păşit pragul Oficiului consular şi au depus actele pentru a obţine permisul de mic trafic la frontieră peste 60 de persoane.

sursa: expresul.com

1 comentarii:

Anonim spunea...

cu alte intrebari consulatu din unngheni nu se ocupa,in legatura cu pasaportul romin

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: