Hot News: Cu dragoste pentru Sășuca Isaev

30 iunie 2010

La 41 ani e greu să mai schimbi ceva, greu, dar nu și imposibil”, comentează Dragoş Galbur, alias Studentul Rebel de pe Facebook, buna sa intenţie de a-l vedea împlinit pe redactorul ziarului de partid „Comunistul”.
Alexander Isaev, ai 41 ani, stai toată ziua pe Internet și postezi prostii. Omule, ajunge! Nu că îmi pasă, dar chiar mi-i milă. Ai 41 ani, fă-ți o casă, sădește un copac, sapă o fântână. Ești sănătos, în mijlocul vieții... ce p... mea, chiar îți place să stai și să te cerți cu copiii pe Facebook, demonstrându-ți incapacitatea de a le schimba opinia ? Gândește-te la tine, serios. Oare nu te-ai săturat să trăiești în hrușciovkă* strângând bani de la comuniști ca să-ți achiți căldura sau lumina lunar? Omule, nu ești prost, îți spun eu, angajează-te la o agenția de publicitate, marketing, statistică etc. Lasă, bre, toate (ne)convingerile astea. Sincer, îți doresc numai bine, sănătate și voie bună și nu uita să pui capul în mișcare cât mai des, nimeni nu-ți vrea răul, nici măcar eu”, scrie, într-o notă pe Facebook, Dragoş Galbur, administratorul site-ului Basarabia91.net.
Adresarea lui Galbur către Isaev este apreciată şi comentată în continuare de mai mulţi utilizatori ai popularei reţele de socializare. Vezi AICI.

Hruşciovkă – bloc de apartamente construit în timpul vieţii liderului sovietic Nikita Sergheevici Hrușciov.

2 comentarii:

Aneta spunea...

"Nu ca imi pasa, dar chiar mi-i mila".
))

Dragoș Galbur spunea...

nu dap

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: