Asemănări între clasele politice de pe ambele maluri ale Prutului

27 mai 2010
Etiologia :
Clasa politică de pe malul stâng al Prutului (aşa numita Republica Moldova) este compusă din foştii nomenclaturişti de partid din timpul răposatului URSS sau din copiii acestora. Această clasă politică poartă numele de Organizaţia Criminală Comunisto – Liberastă .
Clasa politică de pe malul drept al Prutului (aşa numitul Stat Naţional Românesc) este compusă din foştii nomenclaturişti de partid şi copiii lor care l-au răsturnat de la putere pe răposatul dictator Ceausescu. Aceasta clasă politică are numele de Organizaţia Criminală Iliesco-Băşinistă .
Scopul existenţei :
Organizaţia Criminală Comunisto – Liberastă prin minciună şi cu ajutorul forţei (armata, poliţia) exercită controlul peste mai bine de 3 milioane de români , în acest fel î-şi satisface necesităţile financiare , exploatând aceşti bieţi 3 milioane de români care se învârt ca veveriţele pe loc încercând să scape de sărăcie.
Organizaţia Criminală Ileisco – Băşinistă prin manipulare şi cu ajutorul organismelor internaţionale gen (FMI , Banca Mondială) î-şi menţine controlul asupra a mai bine de 20 milioane de români, din care scutură zeci de miliarde de „ochi de drac” anual. Pentru fiecare modalitate a poporului de a-şi asigura un câştig stabil , clasa politică găseşte 10 modalităţi de ai deposeda .
Politica externă:
Organizaţia Criminală Comunisto – Liberastă se plimbă de câteva ori pe an din patul Occidentului în cel a-l Rusiei . Nu întreprinde nimic esenţial ba chiar tolerează menţinerea armatei de ocupaţie russe pe teritoriile administrate în schimbul unor remunerări financiare şi garanţii de protecţie a regimului.
Organizaţia Criminală Ileisco – Băşinistă de asemenea are purtări de curvă dansând în faţa Moskovei , Washingtonului şi Bruxelles-ului, stăruindu-se să îndeplinească foarte sârguincios toate directivele antinaţionale , respectând „zonele de influenţă” şi găzduind câteva baze de ocupaţie ale armatei americane .
Atitudinea fata de Neamul Romanesc:
Organizaţia Criminală Comunisto – Liberastă din Republica Moldova îşi numeşte subjugaţii cu un termen de origine poloneză preluat de la ocupanţii sovietici ,bâdlo, în traducere ar însemna totalitatea animalelor din o gospodărie. Şi respectiv atitudinea este aceiaşi , bâdla este exploatată după un sistem bine pus la punct în aşa fel încât să fie profitabilă din punct de vedere economic .
Organizaţia Criminală Iliesco-Băşinistă din Romania este din acest punct de vedere cu un cap mai sus decât ortacii săi de peste Prut numind-uşi poporul cu un termen românesc , prostimea, în rest nici o diferenţă , acelaşi sistem , aceleaşi metode , şi ei practică exportul de „braţe de muncă” care apoi trimit banii câştigaţi înapoi .
Ce educă clasa politică :
Generaţia de mâine , adică chiar cei născuţi astăzi , în idealul Organizaţiei Criminale Comunisto –Liberaste din stânga Prutului , trebuie crescuţi în dogmele democraţiei (o noua zeitate din panteonul păgân european). Aceşti tineri trebuie educaţi să dea cu piciorul în tot ce este autentic românesc , să scuipe în obrazul lui Hristos , să se închine spre apus şi întruna să repete sloganul: „ PAPĂ , CACĂ ŞI LA JOACĂ !!!” până la adânci bătrâneţe.
Organizaţia Criminală Iliesco – Băşinistă din dreapta Prutului nu este cu nimic mai prejos, ea munceşte de zor la crearea omului nou, omul cu capacitaţi supranaturale, adică omul care să producă foarte mult şi să consume încă şi mai mult decât a produs .În viaţa acestui „om nou” nu este loc de Dumnezeu , muzica nu poate fi de folos, de aceea „noul român” a fost trecut pe consumul de manele, iar pentru degajarea megatonelor de energie „masculina distrugătoare” au fost ridicate multe stadioane unde sute de mii de „tifoşi” urlă unul la altul pe parcursul a 90 minute săptămânal plecând acasă unde trăiesc o săptămână cu gândurile departe de orice forma de „răzvrătire” .
Seria acestor articole va continua , voi încerca în continuare să găsesc asemănări între politicienii de pe cele doua maluri ale Prutului, asta dacă între timp nu î-mi fac şi eu un partid naţionalist sau mai bine unul ultra naţionalist şi de la televizor (a se citi debilizator) voi încerca să vă lămuresc cât e dulce şi frumoasă viaţa de român…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: