Titlu pamflet: ”Alegerile din 5 aprilie au fost fraudate”

15 martie 2010
Nici unul dintre partidele, care anterior au declarat despre falsificarea alegerilor din 5 aprilie, inclusiv despre includerea în listele electorale a persoanelor decedate, sau despre votul dublu, până în prezent nu a prezentat Comisiei Electorale Centrale dovezi despre încălcările prezentate. “Până astăzi nu există nicio informaţie. Dacă vor fi prezentate, le vom analiza. Până acum nimeni nu a transmis nimic“, a declarat preşedintele CEC, menţionând că la 1 martie Comisia Electorală a finalizat verificarea listelor electorale, rezultatele lucrărilor urmând să fie făcute publice la 17 martie.

După alegerile parlamentare din 5 aprilie, liderii Partidului Liberal, Alianţei “Moldova Noastră“ şi Partidului Liberal Democrat din Moldova au declarat că rezultatele scrutinului au fost falsificate. Printre cele mai grave încălcări Ghimpu, Urechean şi Filat au menţionat votul dublu şi includerea în listele electorale a persoanelor decedate. Cei trei politicieni au promis că vor face publice aceste încălcări, însă până în prezent nici unul dintre liderii politici menţionaţi nu au demonstrat falsificările pretinse.

9 comentarii:

Ultimul samurai spunea...

Păcat că abia acum cu toții ne dăm seama că am fost mințiți ((

Anonim spunea...

Te-ai enervat rău Dragoșe ))

Dragoș Galbur spunea...

Nu o fac ca să aibă como ce spune, mi-e pohui de ei, sunt megaindignat de ceea ce face Tănase, sincer, sunt indignat de ce face Țap, Hotineanu, Butmalai, etc, eu i-am votat, ei m-au trădat. Eu am votat pentru limba română, Filat a vorbit rusa la Bălți, nu mă interesează, sunt nemulțumit !!!!

Anonim spunea...

chiar au fost fraudari... personal am verificat listele electorale! Problema e k nu stiu de ce nu au fost inaintate... atata munca si atata timp pierdut in zadar!

Anonim spunea...

Fraudare a fost in ambele tabere, doar ca comii au avut mai mare influenta in consiliile locale si au fraudat mai mult...

Dragoș Galbur spunea...

Si deci concluzia finala: comii au cistigat pe drept alegerile din 5 aprilie ? Sunt confuz ca cirtita-n ceata ))

Anonim spunea...

7 aprilie s-a produs nu din cauza fraudei , ci din cauza ca au castigat comunistii, tu n-ai iesit in piata din cauza fraudei, dar pentru ca stiai ca nu se mai poate, inca 4 ani ar insemna schingiuire...in piata nu au iesit membrii de partid ci oameni simpli...acum sincer, tu cum demonstrezi ca nu esti un comsomolist sub acoperire si ca nu te-o convertit pe 7 securitii?:D pute a omega si a como pe blogul asta!

Dragoș Galbur spunea...

de la tine din gura pute

Dj Pentru Nunta spunea...

interesant ....

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: