Șocant ! Muniţie folosită la 7 aprilie

13 februarie 2010
Procuratura a avut nevoie de 10 luni pentru a ajunge la concluzia că în noaptea de 7 spre 8 aprilie 2009 în Chişinău s-a tras cu gloante de lupta . Vă închipuiţi câte sute de ani vor mai trece până cazul 7 aprilie 2009 va fi lămurit ? Dacă pentru un lucru şi aşa evident să fie declarat oficial a fost nevoie de 10 luni, ce să mai zicem de circumstanţe neclare, organizatori, cine a ordonat, cine a executat? Adevarul este undeva la fundul mării, dar din păcate, Moldova nu are ieşire la mare !

Personal, în data de 8 aprilie pe la amiază, am găsit în PMAN un tub de cartuş, îl am şi astăzi, il păstrez ca suvenir şi aşa “suvenire” au mai găsit mulţi oameni în PMAN, cu toate că după ce s-a restabilit “ordinea constitutionala” PMAN trebuia să fi fost foarte bine măturată .

Am impresia, că tipul de munitie folosit în noaptea de 7 spre 8 aprilie este cunoscut de toată lumea, cu exceptia procuraturii, care cercetează cazul şi a Ministerului Afacerilor Interne, care a folosit această muniţie (bineînţeles inconştient).

Nu trebuie să fii expert, ca sa-ti dai seama, că acest tub nu este de la un cartuş orb, ci de la muniţie de luptă. Vă puteţi convinge şi voi din foto de mai jos.

sursa: iontcaci.wordpress.com

5 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

Pe cuvint ca sunt socat, chiar nu mi-a venit a crede, dar dovezile sunt clare ! Eu am mai vazut gloante la baieti undeva pe 8-9 dar nu mi-am pus intrebarea de unde-s. Deci, treaba a fost mult mai serioasa decit se pare.

IroniK spunea...

Asta-i ghiulea de la AK 47. Unde-s oamenii în care s-a tras, de ce tac?

Igor Caraman spunea...

Ce va tot mirati de-un glonte pacatos, ce, nu stiati ca BTR-urile sau cum se mai numesc erau gata la intrare in Chisinau sa intervina in orice moment !

Antonio spunea...

"Nu trebuie să fii expert, ca sa-ti dai seama, că acest tub nu este de la un cartuş orb, ci de la muniţie de luptă. Vă puteţi convinge şi voi din foto de mai jos."

ba nu
ca un cvasiexpert pot zice ca din foto de mai sus NU ne putem convinge daca e orb sau nu

Ion spunea...

Salut Dragos vad ca ai preluat aticolul meu , as avea o rugaminte cand o faci pui un link functional spre sursa , asa mi se pare cel mai corect.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: