Hai să-l eutanasiem pe Chirtoacă așa cum eutanasiază el câinii

15 februarie 2010
Da, hai să-l eutanasiem pe Chirtoacă, da ce n-am avea dreptul? E păcat așa-i? Da faptul că câinii sunt suflete vii care au dreptul la viață, iar ceea că sunt omorâți prin torturare, înfometare și prin niște metode oribile, nu -i păcat? Nu sunt de la Green Peace, nu sunt mare iubitor de animale, dar sunt totalmente pentru faptul ca fiecare ființă creată de mîna lui Dumnezeu să aibă dreptul la viață. Înțeleg foarte bine realitatea, prea mulți câini vagabonzi prin capitală, securitatea cetățenilor, integrare europeană, bla bla bla și multe altele, dar domnule dacă tot asta numești dumitale eutanasiere atunci ești un PROST ! Ori îi eutanasiezi cum se face, ori lasă-i în pace acolo unde sunt. Oi fi eu un tip dur, agresiv și poate chiar rece în anumite momente, dar pe cuvântul meu de onoare că am cedat emoțional cînd am privit secvențele ăstea:
Un om normal și teafăr la cap nu cred că poate rămâne indiferent față de aceste cadre. Mă gândesc chiar atât de greu este să aloci niște bani și să le amenajezi maidanezilor niște locuri speciale, bine că pentru tot câcatu' bani ajung da pentru soluționarea problemei maidanezilor nu ajunge. Grețos, nu știu cum vei dormi la noapte domnule primar văzând aceste imagini, unde ai ajuns? Drumuri de-a sula, câini schingiuiți, pensionari agresivi, facturi megascumpe, ce urmează? Lăsați câinii să trăiască în locuri amenajate, dacă nu vă permiteți, eutanasiați-i măi după carte, o injecție și basta, da nu-i lăsați să putrezească de vii. Rușine Harry, rușine !

35 comentarii:

Anonim spunea...

Tare mare prostalan !

Igor Caraman spunea...

Chirtoaca - Dumnezeul cainilor !

Ruxanda Vodă spunea...

tot respectul pentru acest articol !Dorișka si-a ieșit din harașo !

Oleg Burcă spunea...

pileati, Dragoș, de parcă ați fi copii și ba vă sperie cu un cîine, ba vă atrag cu o bumboană... serios, nu-i serios..

Dragoș Galbur spunea...

Oleg parc-ai fi un psihopat fugit de la Costiujeni !

Viktoria Cusnir spunea...

jestoko:(

vadim288 spunea...

chirtoaca ii un BOU, si nu e o greseala ortografica locul literei majuscule. comunist sa ucida prin infometare , Bravo Dragos

Ioana-Gabriella Diaconu spunea...

am plans knd am vazut..... e chiar inuman....

Viktoria Cusnir spunea...

wow. razboare! hai, dvijenii!

Andrei Cebotari spunea...

ar trebui omorâţi...dar nu în aşa mod!

Daniel Moscalenco spunea...

Andrei, da de ce consideri tu ca ar trebui omoriti?

Anonim spunea...

Fiecare din acei care este contra acestor metode, propun să meargă și să ia câte un câine de acolo acasă !!!
E ușor să critici metodele, dar nu vă gândiți la situația creacă în orașil noastru: când câinii vagabonzi se îmulțesc constant și formează turme întregi ...

Î-mi este jale de animalele acestea, și nu le vreau astfel de soartă, DAR aceasta este rezultatul iresponsabilității societății noastre! Noi toți suntem de vină, că am ajuns unde am ajuns !

Găsiți soluții reale, în loc să vă plângeți pe Internet !

Anonim spunea...

Dragă ANONIM. Eu n-am fost şcolit la Sorbona. Eu nu mi-am înaintat candidatura pentru postul de primar al capitalei datorită faptului că nu am capacităţile manageriale necesare :). Nu eu trebuie să găsesc soluţii în asemenea probleme, ci cel căuia populaţia capitalei i-a încredinţat viitorul. Da, câinii vagabonzi reprezintă un pericol, dar să-i eutanasieze putea şi Iordan (ăla care avea ceva în plus) sau altcineva. Eu mă aşteptam la alte soluţii de la d-nul Chirtoacă Dorin.

Andrei Cebotari spunea...

Daniele
Ai vreo nepoţică?
Ai vrea ca într-o zi un cîine turbat s-o muşte şi să o îmbolnăvească de tot kktul ce l-au strâns prin gunoiul din Chişinău?

Iulia Munteanu spunea...

Daca azi sau maine mai continua eutanasierea atunci vrem sa mergem la primar la o discutie, caci asta nu se poate lasa asa! cine vrea si caruia le pasa de aceste fiinte vii va rog sa ne sustineti si sa va alaturati, mai multe detalii pe grupul "NO" to the murder of the stray dogs in Chisinau, Moldova!

Daniel Moscalenco spunea...

e groaznic, oribil inuman si necrestinestee halul in care isi bat joc astea de animale. de parca n-ar avea si ele suflet, de parca n-ar avea dreptul la viata. in biblie e scris clar: SA NU UCIZI!!! su nu noi suntem aceli care decid cine si cum trebuie sa moara!

Daniel Moscalenco spunea...

Andrei, reesind din logica ta, hai sa-i eutanasiem si pe cei bolnavi de Sida de la dispanserul dermatovenerologic, pe cei bolnavi de gripa pandemica, malarie etc de la boli infectioase, pe cei de TBC de la spitalul de tuberculoza de la botanica, p/a ca pot infecta cu tot felul de kkturi pe cei sanatosi, si pe cei din puscarii, ca au ucis si violat fiinte nevinovate, ce zici? ei sunt un pericol p/u oameni, hai sa incepem cu ei daca tot ne apucam sa facem regula in capitala.
eu tot ma asteptam la mai multe de la Chirtoaca, dar pina in prezent am primit doar dezamagiri, ca si de la intreg AIE-ul. Integrarea europeana prin nimicirea unor fiinte neajutorate prin metode hitleristo-staliniste nu-si are loc in sec 21. eu ma uitam la ciinii astea, si-mi inchipuiam cum o duceau strabuneii mei in anii 40, pe timpuul deportarilor.

Sorin Becciu spunea...

Cui îi pasă de viața lor să ia minim 3 acasă și să găsească bani și voință ca acei câini să fie strânși de pe străzi.

Este o decizie rațională și temporară.

Andrei Cebotari spunea...

Daniele...aia nu sar sa te mushte si nu sunt asa de agresivi...si sunt OAMENI...omul un pic se deosebeste de ciine!

vadim288 spunea...

mai aveti de suflat in cur lu Chirtoaca, bre daca zice ca eutanasiaza ap lasa sa faca asa , sau voi nu stiti ce inseamna asta, va ajut

EUTANASÍE s.f. 1. Moarte fără dureri. 2. Metodă de provocare a unei morți nedureroase unui bolnav incurabil, pentru a-i curma o suferință îndelungată și grea.

da ceea ce vedem asta ii moarte fara dureri , sunteti degradati atunci , sa moara ciinele prin foamete. Chirtoaca ii depasit de situatie. nu mai suport persoana asta

Dragoș Galbur spunea...

"Este o decizie rațională și temporară."

Multa minte mai ai sa spui asa !

Anonim spunea...

Sorin, dar dacă am alergie de la câini, atunci cum să-i iau acasă?

Repet, câinii reprezintă o problemă şi un pericol, dar trebuie găsite soluţii UMANE.

ion spunea...

HAHAHA
Ce va dati mari iubitori de caini!
Trebuia sa va luati cate unul acasa ca acum sa nu se intample astfel de evenimente. Sa-i hraniti sa-i ingrijiti. Dar stai, unii cat si autorul se dau mari si tari in a comenta ca nu-i uman?!
De ce nu intelegeti ca nu-s bani!!! Chisinau are un buget foarte mic.

Auzi ma drag autor, eu vreau ca tu cand mananci carne de porc sa-ti aduci aminte cum e omorat acest animal creat de Dumnezeu prin torturare si anume cu un cutit in inima...mai vrei exemple?

Anonim spunea...

Ion, păcat că eşti atât de limitat şi n-ai înţeles... Mă doare-n organul genital de câini, dar consider că nu-i normal să fie omorâţi în asemenea hal. Deasemenea, mă doare în cot cât e de mic bugetul Chişinăului. Eu n-am promis nimănui să fac ordine. De parcă când a venit aqctualul primar nu ştia că bugetul îi mic şi capitala este plină de datorii.
Exemplul tău este irelevant în contextul discuţiei date. Porcul pentru asta este crescut!

P.S. dacă tot eşti aşa plin de soluţii, ce facem cu boschetarii? Cumpărăm seringi mai mari?

Dragoș Galbur spunea...

Ion, esti atit de prost )) se vede ca-i semeni mamicai ))

ion spunea...

Bochetarii nu musc si n-au rabie :)))

Dragoş Galbur, mergi la biserica si pune-ti o luminare pentru sanate...ca vad ca de minte nu mai ai nevoie.

Dragoș Galbur spunea...

normal ca nu mai am nevoie de minte, o am prea multa ! stiu ca ma invidiezi dar incearca sa accepti ca realitatea-i cruda, la fel precum cainii aia pe care-i schingiueste Chirtocelu

Anonim spunea...

Ion, mulţi boschetari sunt plini de gripă, malarie şi boli venerice, aşa că PĂZEA! ;)

uite, în caz că te temi de câini vezi asta:
http://antirozatoare.md/produse_anticaine.html

Sper să nu dai peste vreun câine surd :))))

Anonim spunea...

Bai, luati-va in maini .. nu, eu nu m-am uitat la imagini, dar eu stiu ca trebuie, intr-un mod oarecare, de scapat de maidanezi ..
Eu am vazut-o pe sormea cum arata cand o venit intr-o seara acasa, nici nu putea vorbi, o haita de caini s-a napustit la dansa .. bine ca un barbat a fost prin preajma .. lasa-ti conspiratiile .. o sa fiti primari si atunci o sa faceti mai bine ;)

Roman Roman din Basarabia spunea...

Hei voua nici de oameni nu vii jale, mai tare decat canii astia!

Dragoș Galbur spunea...

Blea, baieti da nu zic, da, treb de luat masuri cu maidanezii, da se poate de le facut injectia letala, le pui o ampula de hz cum se numeste de 7 lei si el adoarme, da nu bre in halul asta sa-si bata joc de animale, e debilism ! Si magarul inca zice azi la primarie ca imaginile au fost trucate, pizdetz, comunist da nu liberal !!!

Ion Tcaci spunea...

Departe de mine gandul de al apara pe Dorinel :) Dar as vrea sa stiu cati din voi cei care sunteti asa ingroziti ati fost sa adoptati macar unul din cei 500 si ceva de caini capturati ?
E mai usor a sta la tastiera si a jeli betele animale decat sa te duci sa adopti unul , sa iti ei responsabilitate sa il hranesti si ingrijesti . Mii oleaca greata ... Vezi mai multde asa luptatori pentru drepturile animalelor care sunt activi doar pe forumuri si Facebook .
Si inca una daca sunteti toti asa mari luptatori pentru viata sa imi spuneti cum se face ca in Moldova e mai mare scandalul cand sunt omorati cateva sute de caini (care tot au drept la viata) si e liniste totala cand sunt omorati aproximativ 100 000 de copii anual , ma refer la avorturi , in apararea copiilor nenascuti nu sare nimeni.
Dar sa revenim la caini , cati din asanumitii aparatori ai animalelor au adoptat macar unul .
La noi exista aparatori ai animalelor doar atunci cand treb papat vreun grant venit de peste hotare , cand e vorba de voluntariat si munca in folosul acestor animale toti stau in dosul tastierei si se dau cu parerea cum ar trebui de facut , nimeni insa nu misca un deget .

Sergiu spunea...

Este forte greu sa spui ce e bine dar ce e rau... Ca si batul care are dou capete asa si situatia asta are dou capete. Dintroparte cani, care au dreptul la viata. Dar din alta parte oameni care aufost omorati de cani bagaboti. Nu stiu cum vou dar pentru mine mult mai important este viata oamenilor de cat canilor. Anul trecut 3 oameni aufost omorati de cani bagabonti inca vre-o 100 muscati de ei... Pai cam prea mult... In primul rand securitatea oamenilor! Nu spun ca trebuie sa omoram toti canii, dar daca nu exista alta metoda.... nepotica mea find la gradenita afost muscata de un cane... Dupa acest caz eu nu sunt asa de tare iubitor de cani bagabonti...

Denizo spunea...

Eu is deacord cu aceia ce face el
pentruca cind o sa va fie muscat de un câine sora mai mica sau nepotu o sa vedeti cei asta mie mi sa intimplat si cind vezi copilu cela care mai na ramas fara picior si acum se teme de orce animal asaka lume eu is 100 % pentru Eu iubesc Animalele si chiar am un patruped acasa .
Si acum ginditiva la familia Omului cela care a murit din cauza lor .

Dragoș Galbur spunea...

da nu cum o face el !

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: