Negocieri finalizate - avem o nouă emisiune!

24 ianuarie 2010
Am încheiat negocierile de cîteva zile cu radio Vocea Basarabiei. Era vorba despre proiectul unei emisiuni radio, de revistă a presei, pe care ne-am propus-o, împreună cu Viorel Roman, ca continuare logică a ziarului Radical.
Negocierile care au ţinut 3 zile (ei bine, de departe nu toată ziua :-))) şi finalitatea a fost acceptul celor de la VB a emisiunii. Este vorba despre o emisiune în direct, realizată de mine şi de Viorel, de trei ori pe săptămînă - luni, miercuri şi joi seara.

Emisiunea va consta în revista presei a celor mai comerciale apariţii periodice media de la noi, aşa ca Jurnal de Chişinău, Timpul, Săptămîna, Literatura şi Arta, Sport Plus etc. Ceea ce aducem nou într-o revistă a presei, efectuată vreodată la noi, este faptul că includem în analiză şi cele mai tari bloguri de la noi. Lista completă a publicaţiilor periodice prezente în emisiune le voi posta săptămîna viitoare.

Ora de începere o precizăm încă, dar este clar că va fi seara, între orele 19.00 şi 21.00. Prima emisiune va "ieşi" în direct la data de 1 februarie. Aşa să ne ajute Dumnezeu.

7 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

Felicitari frate ! E un mare pas inainte si pentru tine si pentru tot neamul romanesc din Basarabia, de ce?! Pentru ca stiu ca n-o sa fii indiferent si o sa promovezi cauza pentru care luptam cu totii !

Simt ca unele articole de pe blogul nostru sa se faca auzite si la Vocea Basarabiei ! :)

Ivan Goncearuc spunea...

Neaparat. Blogul nostru va fi primul pe lista media sociala. Tre' sa ne facem auziti, asa sau altfel.

Echipa Orasul Patria spunea...

Felicitari Ivan!!!!!! La sigur va fi o emisiune buna...

Apropo pe net se poate de auzit VB live???

Dragoș Galbur spunea...

Alex, intocmai, in timpul emisiunilor lui Ivan voi plasa un baner cu link-ul spre radio LIVE si lumea va putea asculta emisiunea

Echipa Orasul Patria spunea...

Ar fi super....;-)

Denizo OF spunea...

Bravo Fratolor :) Bafta si dumnezeu sa va ajute

Anonim spunea...

Salut

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: