Leancă votează la ONU pentru legalizarea homosexualilor

27 decembrie 2009
La 18 decembrie 2009, Plenara Adunării ONU a adoptat un amendament prin care a eliminat referinţa la Comentariul General nr. 20 care le impunea ţărilor membre recunoaşterea sintagmelor “orientare sexuală” şi “identitatea de gen” drept criterii de discriminare la nivel mondial.

Dacă acest amendament nu ar fi fost votat, atunci toate cele 185 de state membre ale ONU, inclusiv Republica Moldova, dar şi România, ar fi fost obligate să-şi ajusteze legislaţiile lor naţionale la această normă, care constituie, de fapt, primul pas spre recunoaşterea şi legalizarea homosexualităţii.

Organizaţia neguvernamentală „Pentru Familie” ne informează printr-un comunicat de presă că pentru adoptarea amendamentului s-au pronunţat 76 de state membre ONU, iar 72 au fost împotrivă şi, şocant, printre cei care au votat împotrivă, adică care s-au pronunţat pentru recunoaşterea homosexualităţii a fost şi reprezentantul Republicii Moldova. De fapt, asta înseamnă că reprezentantul puterii de la Chişinău, al Guvernului Filat la ONU, s-a pronunţat pentru: recunoaşterea şi legalizarea căsătoriilor cuplurilor de acelaşi sex, adopţia copiilor de către homosexuali, protecţia homosexualilor la toate nivelurile, propagarea subculturii homosexuale în toate instituţiile de învăţământ, precum şi participarea homosexualilor la elaborarea programelor de studiu cu caracter non-discriminativ, acordarea protecţiei sociale homosexualilor din partea statului, subminarea libertăţii de exprimare, culpabilizarea Sfintelor Scripturi ca homofobe şi marginalizarea lor etc., etc., etc.
„Pentru Familie”: Ruşinea naţiunii noastre

„Pentru Familie” constată: „Spre ruşinea naţiunii noastre, Moldova a votat contra acestui amendament”, notând, totodată, că în mare parte această victorie reputată la ONU se datorează membrilor organizaţiei The Family Watch International, care, timp de câteva săptămâni, a depus eforturi enorme pentru a-i sensibiliza pe reprezentanţii delegaţiilor ONU în legătură cu pericolele ce le comportă introducerea în legislaţia internaţională a sintagmelor “orientare sexuală” şi “identitatea de gen”. Totodată, organizaţia “Pentru Familie” cataloghează votul reprezentantului permanent al Republicii Moldova la ONU, care a votat la indicaţia Guvernului Filat, venită prin Centrala Ministerului de Externe condusă de Iurie Leancă, ca unul lipsit de respect faţă de întreaga societate.

În final, organizaţia neguvernamentală „Pentru Familie” îi cere Ministerului de Externe, Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Ministerului Justiţiei, Parlamentului, Guvernului, precum şi reprezentanţilor societăţii civile să se pronunţe pe marginea acestui vot.

„Conservatorii” Filat şi Leancă vor să transforme Moldova în Sodoma şi Gomora?

În opinia noastră, acest gest al Guvernului Filat este nu doar şocant şi dezonorant, aşa cum susţine şi organizaţia „Pentru Familie”. Gestul este şi descalificant pentru guvernarea AIE şi mai ales pentru Partidul Liberal Democrat din Moldova, cea mai mare formaţiune din cadrul coaliţiei de la putere. Amintim că aceasta este formaţiunea premierului Vladimir Filat, iar ministrul de Externe, Iurie Leancă, este vicepreşedinte PLDM. La ultimul său congres, PLDM a anunţat că renunţă la doctrina populară (cum a renunţat şi la cea liberală) şi o îmbrăţişează pe cea conservatoare, fixându-şi obiectivul de a adera la Partidul Popular European. Este evident că liderii PLDM nu împărtăşesc nici doctrina liberală, nici doctrina populară, nici cea conservatoare şi, în general, este departe de valorile tradiţionale şi creştine europene de vreme ce optează, prin reprezentanţii săi din fruntea Guvernului, pentru legalizarea homosexualităţii. Filat şi Leancă jonglează cu denumirile acestor doctrine politice europene tradiţionale pentru a fi acceptaţi în cancelariile occidentale administrate, în cea mai mare parte, de partidele populare, creştin-democrate şi conservatoare. Doar asta este cu adevărat important pentru liberal-democraţii lui Filat şi Leancă. În rest, Republica Moldova poate să se transforme măcar în Sodoma şi Gomora. Asta nu are nici o relevanţă pentru falşii populari de ieri şi pseudo conservatorii de astăzi.

11 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

Pai daca se mai ocupa cu asemenea cacaturi cei din PLDM nu stiu unde o sa ajunga... pederastismul trebuie scos in afara legii in toata lumea, da nu legalizat cum e moda ultima vreme... asa ca aveti grija oameni bune ce votati si pentru ce votati ca de altfel il suparam pe Dumnezeu cu toate prostiile astea.

Anonim spunea...

dap daca-s si ei asa, cum sa nu voteze?

Timka spunea...

..nu ma mira... "greseli peste greseli"....

Andrei Creacico spunea...

Nu sînt greşeli, sînt mişcări făcute foarte conştient, atâta timp cât ei se declară liberali, nu ne putem aştepta la altceva de la ei; nu degeaba a apărut în popor termenul "liberast".
Sper după asemenea mişcări oamenii să se dumerească şi să înţeleagă că în ziua de azi nu e suficient să fii anticomunist dacă vrei să aperi Românismul.

familiaPatrascu spunea...

ma kkt pe totzi homosexualii, eu primesc asta ca o incalcare a libertatzilor mele, pentru 5% de homos copii mei sa vada pe strada ghei shi ca viziunea lui sa fie normala fatza de avehsti bolnavi, bolnavii la spital, copiii cu o educare psihica normala

alaandrei spunea...

Dumnezeu nu se lasa sa fie batjocorit,ce seamana omul aceea va si secera.

Dragoș Galbur spunea...

Deci nu mi se leaga, daca o fi sa fie alegeri anticipate, ceea ce-i mult probabil, pe cine dracu sa votam, daca aia-s comunist iar ceilalti liberasti si nu stiu mai ce?! Sa nu votam de loc - nu merge, atunci ?! Poate facem noi un partid ceva )))

TP spunea...

hm ..daca vor fi alegeri anticipate, multi care au votat pu PL, PLDM, AMN, nu se vor prezenta la vot(asta daca vad situatia cu "ochii mei"). PCRM are alegatori mai "stabili", niste skimbari de imagine, si au sanse sa acumuleze procente bune... (..

Anonim spunea...

Mare brînză o să faci cu un nou partid, ce-o să fie - un nou partid muncitoresc. La anticipate să te duci la vot, dar să-i votezi pe toţi odată, pt ca buletinul să nu mai fie valid. Dac-or fi mai mulţi aşa, atunci sistemul ăsta pluripartid se va desfiinţa.

Dragoș Galbur spunea...

Nu pot sa nu fiu de acord cu ultimul Anonim, ai dreptate, nu se va schimba nimic chiar daca apar inca 20 partide noi si toate diferite, de fiecare data vom gasi mai mult partea negativa decit cea pozitiva + la toate referitor la vot, nu prea as dori ca prin repartizare sa mearga automat la comunisti, de asta mi-i in grija

Roman Roman din Basarabia spunea...

As dori cineva sa citeasca acest mesaj, dupa cum am citit un comentariu mai sus, ca il suparam pe Dumnezeu, stiti dragi oameni cam ce se poate intimpla cu Moldova daca il suparam pe El: se vor incepe si secetele groaznece, si cutremure, si rarzboi. Ne mai trebuie si homosexualitatea, la destrabalarea de acum. Apoi nici dreptul nu avem sa ne numim crestini. Deci aveti grija ce votati si pentru ce!!! Dumnezeu sa va ajute in aceasta.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: