AM FOST SCOS DE SUB URMĂRIRE PENALĂ

26 decembrie 2009
Se pare că Moşul a decis să treacă şi pe la mine, doar că înainte de vreme, ca cadou servindu-mi documentul primit de la Procuratura Municipală Chişinău care mă scoate pe mine, Dragoş Galbur, de sub acuzarile aberante referitor la evenimentele din aprilie. Abia astăzi, după 8 luni şi 20 zile de la evenimentele din aprilie, în sfârşit dosarul meu a fost clasat. Cu atât mai mare mi-e bucuria cu cât am aşteptat atâta timp să fiu scos de sub toate bănuielele ăstea prosteşti. Mulţumesc mult domnului avocat Victor Panţâru care s-a ocupat de cazul dat. Încă odată Sărbători Fericite tuturor, inclusiv procurorului care s-a ocupat de cazul meu, că doar a făcut la comanda cuiva, şi fie ca Anul Nou care bate la uşă să ne aducă tuturor numai bine şi pace în suflet.
VEZI DOCUMENTUL MAI JOS:

16 comentarii:

Anonim spunea...

Multumeste-ti ,ti-e insati ,Dragos ,pentru ceea ce esti.

Daniel Moscalenco spunea...

Bravo ma. felicitari!

Anonim spunea...

Prietene ,am vazut ca stergi ,ai dreptate fericitule ,insa te rog scrie ,de martirii comunistilor ,care nu au fost norocosi ,din temnita de la Tiraspol,Alexandru Lesco,Andrei Ivantoc,Tudor Popa ,noi la bine ,nu uitam prietene.

Anonim spunea...

Ne bucuram ,alaturi de tine.Felicitari.

Dragoș Galbur spunea...

Uite cind iesi de sub anonimat atunci vorbim !

Anonim spunea...

De ce sa ies ,de sub anonimat?

Anonim spunea...

Sterge ce scriu,sant cel de la revolutia Basarabiei ,cel pe care l-a admirat basarabia si parca ieri te felicitam pentru un cadou ,ghici care.Te felicitam, dinainte?Te felicitam?Nu ma ura ,priveste pentru ultima data pe www.basarabeni.ro,nu iti mai scriu.Sant un om ,alaturi,de tine.Te-am ascultat cantand si iti cunosc activitatea ,stiu cate ceva despre tine ,stiu cum scrii.Nu vreau sa stii ,cine sant.Sant omul care te-a sustinut ,desii nu aveai nevoie .Sant omul care te informa.Este ultima oara, cand ,ti-am mai scris.Iti scriu din Romania.Locuiesc in RomaniaSant in Romania.Sant roman din Romania .Un An Fericit ,Dragos.La Multi Ani.

Anonim spunea...

Dragos ,sant cel care incerca, sa iti aduca bucuria in suflet si sa fie alaturi de tine ,increderea este un lucru ,mult prea de valoare,tii minte ,cand ti-am zis ,poporul este important.Adio.

Dragoș Galbur spunea...

Cel mai bine adio ! Cica ma informa =))

Anonim spunea...

Prietene ,nu sant omul servicilor secrete ,sant legionar.Tu nu intelegi nimic ,am intrat in sistemul de informatii, al servicilor secrete sa ,va aratam planurile lor si ale tarilor sa va aratam scopurile lor ,sa va aratam adevarul ,unui sistem international si mondial al tarilor in care nu santem implicati ,un imperiu international si mondial si de razboi al tarilor ,in care nu santem implicati,sa va aratam lumea reala in care traiti,citeste ,tot ce scrie la www.basarabeni.ro,octombrie si noiembrie,comentarii ,nu te pripii ,gandeste.Prietene,nu sant un gabor ,nu sant omul servicilor secrete ,nu sant comunist ,sant legionar.Iti respect dorinta.Adio.

Anonim spunea...

Prietene ,nu sant omul Rusiei .Adio.

familiaPatrascu spunea...

oo super, chiar o noutate bune

Daniel Moscalenco spunea...

bai Anonim, da nu esti cumva frate cu Alexei Sirbu? fara voi doi nu stiu cum mai exista neamul romanesc pe pamint.

Anonim spunea...

INteresant ATUNCI CUM RAMANE CU ACEST VIDEO! CINE e vinovat????

http://video.mail.ru/mail/adevar070409/vinovatii/2.html

Dragoș Galbur spunea...

nu stiu, cred ca tu esti vinovat de astea ))

Anonim spunea...

Citeste ,chiar in acest moment ,te rog ,comentariile la www.basarabeni.ro.Nu te mai intreba nimic ,ai un gabor de rahat ,infiltrat ,in sistem ,scuza-ma pentru deranj.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: