Monumentul fostului şef KGB azer - la Comrat

21 noiembrie 2009

La 23 decembrie, 2009, în oraşul Comrat din UTA Găgăuzia urmează să fie inaugurat monumentul ex-preşedintelui Azerbaidjanului Gheidar Aliev. Despre aceasta i-a comunicat premierul moldovean, vineri, la Yalta, prim-vicepremierului azer Iagub Aiubov . Oficialul azer a spus că noutatea pe care i-a adus-o premierul Vladimir Filat privind preconizata inaugurare monumentului l-a surprins plăcut, comunică Serviciul de presă al Guvernului moldovean. Premierul Republicii Moldova a pledat pentru impulsionarea relaţiilor economice şi comerciale dintre cele două ţări, menţionînd în context participarea investitorilor azeri la astfel de proiect important cu este Terminalul Liber Internaţional „Giurgiuleşti".


Prim-vicepremierul Republicii Azerbaidjan a spus că este necesară impulsionarea relaţiilor de colaborare atît la nivel politic şi economic, cît şi social.

„Tot timpul am avut o atitudine bună faţă de Republica Moldova şi aşa va fi şi în continuare", a menţionat Iagub Aiubov.

Gheidar Aliev a fost şef KGB în Azerbaidjan din 1967 şi a condus ţara începând cu anul 1991 până în 2003, când a decedat la vârsta de 80 de ani.

sursa: jurnal.md

6 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

iata asta se numeste pupare in cur cu scaparea limbii din gura...

ce dracu sa caute paginul asta pe teritoriul nostru romanesc?! Mars mah la tine acolo... cred ca ne asteapta in 2010 o excursie la Comrat))

Andrei Cebotari spunea...

"ceavo"???:D
eeeeeee,deam cu totul isi iese din hatsuri....ce are el cu Basarabia???
eeeee...ma fac vandal:D:D

Anonim spunea...

Eu zic sa inauguram si un monument al lui Kim Jong-il si dupa si a lui Mao... caci astia doi impreuna cu cel din Azerbaidjan au legaturi foooarte puternice cu noi.Evident trebuie sa fie vesnic pomeniti, iar monumentele sa le fie pururea infrumusetate cu flori!
Paote initiem o petitie?? :D

Dragoș Galbur spunea...

ma gindeam si eu la petitie, dar nu una online, ci chiar in scris !

Anonim spunea...

Traiasca ,Garda de Fier.

Anonim spunea...

Poporul va fii Romania

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: