Grănicerii ucraineni au reţinut o echipă de fotbal din Moldova

28 septembrie 2009
Colaboratorii Serviciului ucrainean de Grăniceri au reţinut, duminică, o echipă de fotbal dintr-un sat moldovenesc pentru trecerea ilegală a hotarului moldo-ucrainean în regiunea Viniţa, se arată într-un comunicat al serviciului de presă al grănicerilor ucraineni.

Printre cei reţinuţi în satul Dovjok (raionul Iampol, regiunea Viniţa) sunt 23 de cetăţeni moldoveni (18 dintre care sunt minori) şi 2 cetăţeni ai Ucrainei. Contravenienţii veneau din satul moldovenesc Hruşca şi au fost reţinuţi de patrula de grăniceri ai secţiei “Iampol“

Potrivit grănicerilor ucraineni, s-a depistat că persoanele reţinute se deplasau la un meci de fotbal amical cu echipa ucraineană din satul Dovjok. În comunicat se mai precizează că înainte de a fi reţinut, grupul de persoane a încercat să traverseze hotarul în punctul local de trecere “Bolşaia Kosniţa“. Tentativa a eşuat deoarece doar cinci persoane posedau documentele necesare. După nereuşită, echipa de fotbal în frunte cu antrenorul de 59 de ani (cetăţean al Ucrainei) a decis să ocolească punctul de trecere.

Din componenţa echipei, 18 minori moldoveni au fost trimişi acasă, ceilalţi sunt reţinuţi şi aşteaptă decizia judecăţii care va determina pedeapsa.

4 comentarii:

Anonim spunea...

haha)) poate-i ducea la organe prin Kiev ))

Dragoș Galbur spunea...

nush unde-i ducea da-i ridicola de tot situatia data...

Andrei Cebotari spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Andrei Cebotari spunea...

caroce vama de pe poza e la 5 km de kasa mea si io am auzit de kazul asta dar kredeam ka sunt doar birfe!!!!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: