ODNOKLASSNIKI AL LOR...

27 iulie 2009
Oricît de pătrat la cap nu aş fi, oricat de puţină substanţă cenuşie nu aş avea, daca mi-au cazut doua pietre in cap în momentul în care am trecut pe langa o cladire şubredă, a treia oara nu mai trec nici in ruptul capului pe acolo. O situaţie asemănătoare e şi pe odnoklassniki, un site rusesc de socializare, unde, au fost şterse doua grupuri şi probabil o sa urmeze şi al 3-lea. E foarte clar, că cineva nu doreşte acel grup acolo (e vorba de Moldova – Fără Comunişti).

Astfel, cel dupa ce dimineaţă a fost şters grupul cu numarul doi, avînd circa 16.000 membri, acuma, a fost fondat un nou grup, pe sistemul:

Podul de aur s-a stricat, a venit apa şi l-a luat, vom face altul mai frumos …întrebare: de unde atâta aur?

Aceeaşi istorie şi cu principalul grup anticomunist de pe net: s-a facut pe cel mai comunist site, un site care îţi mai şi cere bani la înregistrare, un site care este sub controlul rusesc, şi ne miram, că se şterg grupurile anticomuniste … Păi e ceva normal, de vreme ce le puneţi pe aşa site-uri, e ca şi cum ai trece pe sub o ploaie de pietre, ai ieşi şifonat rău de sub ea, şi ai ţipa dupa aia că dece am fost lovit cu piatra, pai raspunsul e simplu – EŞTI PROST…

Nu aş sugera ca e cineva prost aici, dar, daca mai vreţi ca grupurile să fie şterse, mai faceţi, că lor le place să le şteargă, mai ales cînd văd că se aduna oamenii.

Deci, fără compătimire pentru cei jigniţi de pe odnoklassniki de data asta, nu e o tragedie naţională daca a fost şters şi cei care s-au apucat de jelit, să ştiţi că nu merită efortul. Alegeti un site care să se termine în .ro, sau în .com … pe viitor, la grupul cu ediţia numarul trei, propun să facem pariu peste cît timp o să îl şteargă.

Deci, concluzie: daca ati ales cocina, deprindeţi-va cu mirosul, şi nu ne strigaţi noua periodic că pute…

umberto costa

5 comentarii:

Timka spunea...

...Dragos ii faceai reclama intr-un timp, ca e usor de accesat, ca....)

Sergiu Brasoveanu spunea...

...toata lumea trece la facebook.com si devine membru al grupului similar de pe acest site!

Anonim spunea...

Timka

Articolul dat nu reflecta neaparat punctul de vedere a lui Dragos dat fiind faptul ca nu el l-a scris ci doar l-a preluat...

Dragos Galbur spunea...

Timka, exact, si nici nu-mi retrag cuvintele inapoi... e bun site-ul asta doar ca e al FSB-ului rusesc si nu avem sorti de izbinda acolo spre a ne mobiliza. Cred ca facebook-ul e mai sigur.

Elena Song spunea...

Facebook.....=))

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: