Filmuleţe "SIS PRODUCTION"

26 iulie 2009

8 comentarii:

Anonim spunea...

au lucrat binisor baietii pe 6-7 aprilie. merita un Oscar ))

Sergiu Tudorean spunea...

ai vazut, Dragos, ca erai organizatorul "dezordinelor", dar eu "legionar"... ma da ce tampenii :) SIS-u acolo nu erau doar legionari, acolo erau lumea saturata de comunisti...

Dragoș Galbur spunea...

aham, faza-i ca citiva din asa pretinsii legionari aratati in aceste filme erau skin head-zi rusi din astia cu Velikaia Rosia... iar magaru cela care vb in video in rusa d-re noua dreapta ap e din SIS, a fost la monument la Ion si Doina si m-a urmarit.

Sergiu Tudorean spunea...

stiu... l-am vazut pe magar :)

Anonim spunea...

zilele acestea am fost in germania,in nurnberg.oras in care au avut loc cele mai importante ritualuri fasciste...oare nu era pe acolo"magaru"cu camera video,in timp ce discutam cu niste romani...:)la sigur gasea o legatura intre mine-hitler-antonescu:)))
dar de ce nu a comentat video in romana?sau nu suna asa convingator...as spune eu ce merita in loc de oscar..dar zic mai bine lasa...

Anonim spunea...

Adevaratii legionari au dat interviu in limba rusa :))))) Mare tampiti...

TLC!

Eleonora Lisnic spunea...

Anul acesta chiar, într-o cizmărie din Chişinău, am văzut pe un perete desenată o svastică mare, cu negru. La vedere pentru toţi vizitatorii.
Cizmarul (el şi proprietar)era vorbitor de rusă. L-am întrebat cine a desenat semnul şi dacă are convingerile respective. Mi-a răspuns că el a desenat, pentru că era "enervat într-o zi" şi "nu mai ştia ce să facă". :)
Nu am văzut ca băieţii noştri să se afişeze cu svastica. Poate că o fac unii, dar eu chiar nu am văzut şi nu cunosc asemenea persoane. Şi când a apărut un "cuib legionar" la Chişinău, pe la mijlocul anilor 90, s-a spus că tot opera securităţii a fost. Dar au picat mulţi în plasă aderând la "cuib", inclusiv copii din familii cunoscute din Chişinău. Au avut de suferit şi au fost purtaţi pe la interogatorii. Aşa că, atenţie unde intraţi şi în capcana cui. Niciodată nu se ştie cine îţi este prieten şi cine se preface.

Elena Song spunea...

Ce timpenii =((

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: