DJ TIESTO - ultima repetiţie înainte de... 7 APRILIE

13 iulie 2009
Dacă tot s-au agitat ultima vreme toţi cu politica asta şi mai ales cu evenimentele din aprilie, cred că lumea ar trebui până la urmă să afle adevărul. Comuniştii ne învinuiesc pe noi, studenţii, că suntem naţionalişti, fascişti şi terorişti şi că am dat foc parlamentului şi preşedinţiei la îndemnul liderilor de opoziţie, la îndemnul lui Băsescu şi nu ştiu de unde şi Serbia e în listă.

În realitate, lucrurile stau cu totul altfel. Vinovatul este... Mark Evghenivici Tkaciuc, mâna dreaptă sau stângă, nu mai ştiu, a lui Vladimir Voronin, preşedintele Republicii Moldova. Mark Takciuc este regizorul întregului "boevic" de pe 6-8 aprilie, şi sincer, cred că merită un premiu Oscar, dar un Oscar organizat în incinta penitenciarului Pruncu. Acest personaj diabolic a creat planul de acţiune cu mult înainte de data alegerilor, a ales staff-ul necesar şi a trecut totul în carneţel. Repetiţia generală a haos-ului din 6-7 aprilie, a constat în desfăşurarea concertului lui DJ Tiesto pe 3 aprilie, concert organizat de PCRM, iar principalul organizator de acolo cine-i? Mark Evghenivici ! Poftim şi anunţul:

"Да, да - в Кишинёв приезжает трижды лучший диджей в мире - Tiesto.
Он выступит с двухчасовым сетом 3 апреля с 8и вечера на площадке Театра Оперы и Балета. Техническую часть и менеджмент артиста осуществляет команда BisConcert, а значит все будет на высоте!

Это беспрецедентное мероприятие по технике и уровню артиста, которое подтверждает актуальность в нашей стране музыки, которую мы любим.
Отличная новость."


In acea seara de 3 aprilie in centru au fost cca 20-30 mii de oameni, ca şi pe 6-7 aprilie. A fost frumos, nu zic, dar acei oameni au fost folosiţi de către cineva care-i privea de sus şi încerca să observe circulaţia maselor prin centru şi pe străzile colaterale bulevardului central. Cineva şi-a făcut notiţele încă de pe 3 aprilie. Cineva ştia de unde să vină, pe unde să treacă ca să fie drumul mai liber, încotro ar putea să se deplaseze masele de oameni, pe unde se poate de fugit etc. Planul era deja făcut fără ca tinerii să-şi dea seama, pentru că toţi erau şi sunt obsedati de acest Tiesto, iar Tkaciuc a ştiut să profite de acest lucru. Singuri gândiţi-vă care altă personalitate din lume putea să strângă în centrul Chişinăului atâţia tineri la un loc şi mai ales în acelaşi. Acolo de bătrâni nimeni nu avea nevoie, ca de altfel pe 7 aprilie, acolo era nevoie de spirite fierbinţi gata să cadă în plasa aruncată de comunişti. În fine, logic, este evident că concertul de pe 3 aprilie nu a fost doar unul electoral dar a şi făcut parte dintr-un plan bine închegat care a ieşit de minune pe 7 aprilie, o zi tricoloră pentru unii iar pentru alţii o zi neagră, şi toate aceste culori la un loc creând un grandios efect roşu !

8 comentarii:

Anonim spunea...

N-am fost la Tiesto, dar pe 7 aprilie am fost...

Drago Galbur spunea...

nici eu n-am fost la Tiesto, mi-ar fi fost rusine de Aldea Teodorovici, si in plus au fost destui acolo p-u a se profita de ocazie

H.C spunea...

au avut inspiratie cei care au planificat tot ceea ce s-a numit "revolutie"...
ma afecteza sa stiu ca am fost folosita in cele mai meschine scopuri de-ale comunistilor, oricum daca as intoarce timpul in urma, as merge din nou in PMNA, caci atunci am facut-o ca si multi altii din cele mai frumoase intentii, pt tine Tara

Anonim spunea...

H.C.

Mai bine nu putea fi spus! La fel, refuz sa cred ca aspiratiile, durerea si valorile mele au fost folosite de niste oameni fara creer si coloana vertebrala!

Dragoș Galbur spunea...

eu as iesi si as pune eu TRICOLORUL pe cladiri in locul celor doua mizerii care au fost...

Timka spunea...

parerea mea este ca comunistii au organizat concertul in ajun de alegeri pentru a distrage studentii, adica pentru ai retine in Chisinau ca sa nu mearga acasa sa voteze,,,

posibil aceasta actiune a avut mai multe efecte.

Viky spunea...

as avea doar o intrebare: de catre cine a fost facuta aceasta investigatie/cercetare?
Nu ca as avea indoieli, ca-i cred in stare pe calai sa faca asa ceva.
Doar sunt curioasa sa aflu:)
Mersi!

Dragos Galbur spunea...

Viky sunt surse din cadrul Komsomolului comunist. Stiu ei ce stiu.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: