Comuniştii îşi fac de cap

25 iulie 2009
satul Izvoare, raionul Floreşti
Astăzi 25 iulie, primarul Chişinăului şi numărul 1 pe listele PL la alegerile parlamentare, Dorin Chirtoacă, a avut o intrevedere cu alegătorii din satul Izvoare, raionul Floreşti. Lumea fusese anunţată dinainte despre această întîlnire. Din păcate duşmanii au luat-o pe dinainte. În noaptea de pe 24 pe 25 un şir de case din sat au rămas fără garduri, şi nu c-ar merge vorba despregarduri din lemn, dar şi chiar de cele mai dure, din oţel, toate fiin vandalizate sau scoase din pământ. La faţa locului au fost lăsate flaiere şi platforme cu Partidul Liberal iar în poştă oamenii au găsti scrisori cu ameninţări că dacă vor vota comuniştii vor fi OMORÂŢI, aşa şi scria. A doua zi, adică astăzi dimineaţă s-a creat un rând la uşa primărie cu oameni indignaţi de această vandalizare a "liberalilor", după cum credeau ei. Primarul de Izvoare, Alexei Capcelea a încercat în nenumărate rânduri să şe explice că astea sunt fapte ale comuniştilor, spunând astfel: "Păi ce eu sunt prost să vă vandalizez gardurile şi încă să las urme că tot eu am fost? ". Vorbind în particular cu primarul, mi-a spus că cunoaşte destul de bine pe cei ce-au făcut ravagii prin sat, spunând că sunt oamenii ex-primarului de Izvoare d-nul Biţu, iar cei ce-au distrus gardurile sunt cunoscuţi ca "Broscoi" şi "Tofan". Ei, dar cum la mintea ţăranului moldovean ajunge ca Voronin la Harvard, toţi au plecat bosumflaţi acasă blestemând PL-ul. Întâlnirea alegătorilor cu Dorin Chirtoacă a avut loc şi s-a desfăşurat fără incidente. Mâine Dorin Chirtoacă va fi prezent în s.Corlăteni, raionul Râşcani, am să fiu şi eu acolo şi am să scriu parcursul acelei întîlniri, poate o fi vreun incident ca să am şi eu despre ce scrie ))

7 comentarii:

Sergiu Tudorean spunea...

ia magari... mancaiar dracii...

Andrei Cebotari spunea...

pipets......Ii astept la Nord pe pid*ri...Asta este prea evident ka vor face si miine si pina pe 29 iulie astfel de aktiuni

Andrei Rusu spunea...

Mizerii de "oameni"!!!
Vandali, cred ca turba ca le vine sfirsitul si trebue sasi mai arate coltii!!!

Viky spunea...

Da' Bitu ink n-o murit??:D
Eh ce-am ratatat, trebuia sa am duk vineri in sat...:(

Dragoș Galbur spunea...

opa Viky tu stii dar care-i tema acolo... au inebunit cu totul, dar nu-i nimic, urmeaza razbunarea Unionistilor... cred ca intelegi d-re ce vb.

Timka spunea...

la mine in sat, Bacioi, politia s-a luat de Dorin, pe motiv ca deranjeaza linistea publica...

Viky spunea...

hm...eu puteam sa bag mana-n foc, ca Bitu o "intins" picioarele:D
Apoi saracu Broscoi acum nu numa' gardu' ii zboara, da si vreo 2 dinti cred ca...
Oare cum sa faci asa ceva comunitatii in care ai crescut? Caci satul nu-i oras, acolo oamenii se cunosc intre ei...nu chibzuie oamenii astia deloc, vad banii si gata nu le mai pasa de nimic!!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: