SMS-ul ANTICOMUNIST

23 iunie 2009
Uite ca, inca o idee ingenioasa a mai aparut alaturi de leul anticomunist. Tinerii sunt acum implicati intr-un nou Proiect de democratizare si liberarizare a tarisoarei noastre. De data aceasta, in lupta crincena contra comunismului, dictaturii si teroarei bolsevice intra o noua arma. Aceasta arma nu este nimic altceva decit cel mai utilizat accesor mobil si anume telefonul mobil care va lupta de data aceasta prin mesaje anticomuniste. Iar aceste mesaje (pentru a putea folosi varianta gratuita) pot fi postate chiar prin intermediul site-rilor oficiale ale Companiilor de retele telefonice MOLDCELL, ORANGE, UNITE. Un exemplu de mesaj ar fi: “Indiferenta de care dam dovada astazi, o vom regreta maine! Nu vota Comunistii!” sau “Trezeste-te! 29 Iulie e ziua in care trebuie sa-ti dezlegi piatra de la git si sa ridici privirea spre lumina. Infernul comunist sa cada! Voteaza Opozitia!”.
Pentru a nu dubla sau tripla mesajele spre aceeasi destinatari, s-a mers chiar mai departe si s-a organizat chiar si un proces bine gindit de trimitere a mesajelor prin sistematizarea in lant a numerelor de telefon.
Aceasta actiune este sustinuta de aproape 14500 de cetateni ai RM.
Pentru a te implica si tu, nu ai decit sa accesezi pagina web odnoklassniki.ru, gasind grupul Republica Moldova – Fara comunisti. Nu ramine indiferent si contribuie si tu la procesul de eliberare si descatusare a RM.

12 comentarii:

nappsters spunea...

Cu asa guvernare, degraba si pietrele in mormint vor vi anticomuniste!!!
JOS COMUNISTII !!!

Dragoș Galbur spunea...

aham, iar in loc de iarba si flori vor creste secere si ciocanuri.

Anonim spunea...

ok! vom incerca!!! V.D.

Mariana P. spunea...

Sustin ideea! Sa trimitem cat mai multe sms-uri, sa le aratam ca nu suntem indiferenti si ca existam!!!
JOS COMUNISMUL!!

Andrei Rusu spunea...

Pacat ca putina lume e implicata in aceasta actiune, toti spun ca ideea e buna si atit, chiar sa facem copy/paste pentru unii e dificil.Asa, intram numai cu privirea, OOO e buna ideea, actionati si inca iti mai ureaza succes ca sa trimiti mai multe mesaje, fara sa se implice, e de strigat la ceruri fratilor. :(

Dragoș Galbur spunea...

is putori 80% din tinerii din ziua de azi, hai sa recunoastem ca decit sa stea pe orange.md si sa trimita mesaje altii prefera sa stea pe odnoklasniki si sa agate fete/baieti ... li-i totuna la toti de situatia in tara, a face bla bla bla si a striga jos comunistii a devenit moda mai mult decit vointa !

Andrei Rusu spunea...

Chiar putori ordinare, dar daca le spui ceva mai dur, apoi se supara si striga in gura mare NOI traim in sec 21 si nimeni nu are dreptul sa ne comande.Uite asa frate, cum spunea bunelul meu "pling pietrele in mormint" :(

Dragoș Galbur spunea...

asta e... si deci ce rezulta din toate astea ?! rezulta ca noi cei mai lucizi trebuie sa luptam pina la capat si sa nu cedam niciodata si nici intr-un fel de circumstante.

JOS COMUNISTII !!!

Andrei Rusu spunea...

Deci toti cei care au citit acest artikol, eu va indemn sa luati si voi parte la actiunea SMS-ului anticomunist.Chiar 20 mesaje sa trimiteti si va fi un pas cit de de mic, dar inainte, nu IANPOI
Multumesc anticipat!!!

Anonim spunea...

Ideea e destul de actuala!
Desi daca tot perioada aceasta tinerii doreau ca sa ajute si strigau in gura mare ce putem sa facem ?... li s-a dat ocazia. Poftim!
Daca sincer sa recunosc, 80% cu siguranta stau si vorbesc ca e buna ideea si trimitem, cei 20%
trimit in fiece zi daca nu peste o zi, circa 80 de sms-uri!
Ajungem la concluzia ca ce? toti strigam si toti zic ca facem!
Sau scris sms-uri, la ce tema doresti, numai ia si alegeti!
Atita timp cit v-om discuta de bla bla bla pe forum comunistii i-si v-or face treaba.
Nu trebuie sa ziceti ca la ce o sa ajute? ...
ar putea sa conteze un vot asa cum a aratat si opozitia.
Nu trebuie sa fim indeferenti de ceea ce se intimpla, nu trebuie sa zicem la ce o sa ajute?, nu trebuie sa-ti fie lene sa faci paste si copy de 20 ori!
Si poate ca acest paste si copy i-si v-a avea rezultatul final pe care i-l asteptam!
Nu fiti indiferenti!!!

socolenco spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Basarabia e a Romaniei!!! Nu votati comunistii!! Trebuie sa ii ingropam!!!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: