Ostaşi, vă ordon, TRECEŢI PRUTUL!

22 iunie 2009

Ostasi,

V-am fagaduit din prima zi a noii Domnii si a luptei mele nationale sa va duc la biruinta; sa sterg pata de dezonoare din cartea Neamului si umbra de umilire de pe fruntea si epoletii vostri. Azi, a sosit ceasul celei mai sfinte lupte, lupta drepturilor stramosesti si a bisericii, lupta pentru vetrele si altarele romanesti de totdeauna.

Ostasi,

Va ordon: treceti Prutul! Zdrobiti vrajmasii din rasarit si miazanoapte. Dezrobiti din jugul rosu al bolsevismului pe fratii nostri cotropiti. Reimpliniti in trupul tarii gloria strabuna a Basarabilor si codrii voevodali ai Bucovinei, ogoarele si plaiurile voastre.

Plecati azi pe drumul biruintelor lui Stefan cel Mare, ca sa cuprindeti cu jertfa voastra ceea ce au supus stramosii nostri cu lupta lor. Inainte. Fiti mandri ca veacurile ne-au lasat aci straja dreptatii si zid de cetate crestina. Fiti vrednici de trecutul romanesc.Ostasi,
Inainte. Sa luptati pentru gloria Neamului. Sa muriti pentru vatra parintilor si a copiilor vostri. Sa cinstiti prin vitejia voastra amintirea lui Mihai Voda si a lui Stefan cel Mare, a martirilor si eroilor cazuti in pamantul vesniciei noastre cu gandul tinta la Dumnezeu. Sa luptati pentru dezrobirea fratilor nostri, a Basarabiei si Bucovinei, pentru cinstirea bisericilor, a vietii si a caminurilor batjocorite de pagani cotropitori. Sa luptati pentru a ne razbuna umilirea si nedreptatea. V-o cere Neamul, Regele si Generalul Vostru.
Ostasi,

Izbanda va fi a noastra. La lupta. Cu Dumnezeu inainte!

Maresal Ion Antonescu – Conducator al Romaniei

In noaptea de 21 - 22 iunie, ora 24.00, Armata Română a declanşat operaţiunile militare pentru eliberarea Basarabiei şi Bucovinei de Nord de sub ocupaţia sovietică criminala care a survenit in urma semnarii pactului Ribbentrop-Molotov.


P.S. Putem ierta, dar nu putem uita


3 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

nu ne ajung noua acum oameni ca marele Fieldmarshall-ul Antonescu. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar puterea lui sa ne-o daruiasca noua, tinerilor romani !

Anonim spunea...

Antonescu a fost un caracter,o putere de libertate si pace p/u tara concentrata intr-o singura persoana...Pacat ca nu au inteles-o la acel moment...

Anonim spunea...

Executia mareşalului Ion Antonescu a avut loc pe 1 iunie 1946 la ora 18:03, la Jilava. Ion Antonescu a cerut să fie executat de armată, dar a fost refuzat. În momentul tragerii, Antonescu a salutat, după care a căzut. S-a ridicat pe mâna dreaptă zicând că nu e mort şi să se tragă din nou. Şeful gardienilor l-a împuşcat în cap cu revolverul, dar doctorul nu a confirmat decesul, aşa că a mai fost nevoie de încă un glonţ în piept. În ciuda acestor măsuri, Antonescu şi generalul Vasiliu mai prezentau semne de viaţă. Seful gardienilor a luat o puşcă şi a tras trei patru focuri în corpul lui Antonescu. Doctorul a constatat decesul mareşalului în jurul orei 8:15. Faptele petrecute în acest timp au fost prezentate într-un proces verbal, întocmit de Comisia constituită de Parchetul Tribunalului Ilfov, precum şi înregistrate de câteva camere de luat vederi. Filmele se află la Ministerul Justiţiei...
D-le Voronin, ar fi bine sa rasfoiti cite ceva din viata lui Ion Antonescu, ca cu siguranta a-ti avea cite ceva de invatat, si cred ca doar atunci poate vi se v-a face putin rusine, de faptul cum vorbiti si prostiile pe care le rostiti, sau deseori sunt scrise de cineva si citite de d-ra!
Haideti sa fim oameni ...

Nicolae Balcescu spunea: NICIODATA UN DEMAGOG NU POATE FI UN ADEVARAT OM DE STAT !!!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: