De pe Albişoara în viceprim-ministru

16 iunie 2009
Scuzaţi, scriu cam greu pentru că mi-am murdărit astăzi laptop-ul de vomă când am văzut ştirea că cel mai mare trădător al poporului basarabean, a fost investit în funcţia de viceprim-ministru. Cum dracu e posibilă o asemenea bătaie de joc faţă de popor? Ieri, dictatorul pune alegerile pe 29 iulie, zi de muncă, iar astăzi onorează o curvă cu o funcţie de stat. Domnul Mizerie, alias Iurie Roşca, imediat după alegeri parcă dispăruse, dat fiind faptul că căzuse în borta cu rahat pe care singur a săpat-o şi a umplut-o pentru oponenţii săi. Cea mai mare lovitură pentru griveiul roşcat au fost cele 2,9% luate la alegerile din 5 aprilie, după care Roşca(tului) i-a însurit şi barba plină cu toate microorganismele din cartea Roşie a Moldovei. Cum să mai iasă nenea în public după aşa un eşec, după aşa o victorie a adevăraţilor patrioţi, care l-au văzut pe ''mujâc'' înfrânt. Păi, uşor, mai faci prostituată o jurnalistă, mai organizezi nişte violenţe şi acuzi şi de ce nu, mergi şi depui flori la bustul Marelui Eminescu, fiind huiduit de sute de oameni, ei, da' tot îi reclamă nu? Relaţiile de dragoste dintre Iudă şi Dictator nu au fost un secret niciodată, chiar Dictatorul recunoscând aceasta. De altfel după ce Iura a ajuns pe Albişoara, printre colegele sale Cubreacov şi Corduneanu care la fel, de ani buni lucrează acolo, Dictatorul a cam uitat de dânsul, hmmm, să fie oare din cauza bătrâneţii? Ei şi acum Dictatorul îl proclamă pe Peşte primvice-ministru. Vin alegerile anticipate, timpuri grele, şi mai trebuie de înmuiat undiţa veche a Dictatorului în apa lui Iuda, cum fără asta? Mai pui şi faptul că tovarăşul cât de curând afirmase că va susţine PPCD în alegerile care vin. Atâta mizerie, atâta perversitate în acel cerc restrâns din care fac parte şi Dictatorul, şi Iuda, şi Petrovna, şi Mark Evghenivici. Am impresia că trag nişte orgii seara prin beci pe la Cricova de iese foc nene, iar Dragoş Musteaţă alias arboratorul, le serveşte ca chelner ! Păi trebuie să fie toţi în formă, a? Dacă ne uităm atent la cariera lui Iu(d)ie Roşca observăm că e tipic unei tinere cântăreţe, care, ca să ajungă cât mai sus, trece pe sub birourile tuturor managerilor. Asta-i soarta celor spurcaţi, celor care au minţit o lume întreagă, care au dus de nas un popor şi care au încercat să-l păcălească chiar şi pe Dumnezeu. Viceprim-ministru, ş-apoi cine ştie posibil îi va lua tronul Dictatorului...


În fine, cu un gust amar şi plin de nedumerire, îmi pun întrebarea: De ce dracu îs atât de sentimentali killerii în ziua de astăzi?

17 comentarii:

Anonim spunea...

hahah, super tare articolul, amuzat si totodata real !

Anonim spunea...

Mult prea sentimentali...din pacate

Nimeni Altu' spunea...

Interesant un prieten ar fi deacord sa-i propue o suma frumusica domnisoarei viceprim...pardon...viceprostituatei RM pentru o ora de satisfactie...

Va fi deacort oare???? Poate ii invita si pe dictator la treaba...In 2 lucrul ar fi mai uror...;-))))))))))))

Anonim spunea...

SE GINDESC NUMAI LA EI SI NIMIC MAI MULT!
SI UNUI ANIMAL DACA I-I ZICI :"MUTA" EL SE MUTA, DAR ASTIA CE SA ZIC MAI CEVA CA ANIMALELE, OARE CE POATE FI MAI URIT CIND I-I ZICI UNUI OM ANIMALA?
SI-AU PIERDUT SIMTUL OMULUI, SIMTUL CARE ... NU STIU DE CE MAI TRAIESC PE ACEST PAMINT?
OARE CUM POT SA FII ATIT DE DUR?
VORONIN!!!! CE AI TU ACOLO IN LOC DE INIMA?
OARE CIT DE BINE TU DORMI NOAPTEA? DAR CIND AI DORMIT TU BINE? CU SIGURANTA CA AI VREA SA VISEZI CEVA FRUMOS, CARE CU PARERE DE RAU D-RA VI SE PREFACE IN COSMAR!
DACA OMUL AJUNGE AICI, INSEAMNA CA SI ASTA A SI MERITAT ... DAR CRED CA SFIRSITUL D-RA NU E AICI!
MAI TREBUIE SA RASPUNDETI PENTRU CEEA CE A-TI FACUT! SI SA RECUNOASTETI TOT IN FATA LUMII SI IN FATA UNUI POPOR!

O SA VINA CIND O SA VA PUNA PE TOTI IN RIND SI O SA DATI EXPLICATII! O SA RASPUNDETI PENTRU TOT CEEA CE A-TI FACUT! O SA ZICETI SI ADEVARUL!
ASTEPT ZIUA CU MARE NERABDARE, NU AZI, NU MINE ... DAR V-A VENI!
CRED CA DEJA VA PREGATITI, STATI FARA DE GRIJA CA O SA FIE SI MOLDOVA 1 LINGA DUMNEAVOASTRA!

Anonim spunea...

Eh............... nu stiu ce sa mai spun! Nimik nou>>>>> in Moldova totul e posibil!!! V.D.

Gindul Meu spunea...

Voronin sa tinut de cuvint cind a spus ca o sa sustie in alegeri anticipate PPCD-ul, doar Rosca e "barbat"
Dacă Rosca e barbatul... V**** cine este ??? ;)

Alexandru Cozer spunea...

Iți împărtășesc și eu frustrările în aceste doua cazuri...

Femeia Verde spunea...

Bine scris, Dragos... Eu insa ma gandesc si la altceva. Nu ar fi mai mult decit o multumire aceasta "inaintare in functie"? Poate ca Yurii Ivanovici are un rol bine stabilit acolo...

Dragoș Galbur spunea...

e doar o scena din acel mare spectacol diabolic pe care-l joaca comunistii pe scena politica din RM

iurie spunea...

Niste bilbieli. Ocupa-te omule mai bine de altceva, numia nu de politica, ca habar nu ai de ea.

Dragoș Galbur spunea...

Iurie:
Salut! Mă numesc Iurie, am 29 de ani şi trăiesc în Chişinău. Sunt cercetător ştiinţific, fizician experimentator, iar în viitorul nu prea îndepărtat doresc să plec peste hotare în domeniul fizica teoretică, fizica particulelor elementare.

mare handicapat mai esti, odata ce zici ca vrei sa pleci dupa hotare, pleaca nene si lasa-ne pe noi sa luptam aici mai departe ! mare cercetator te-ai gasit, ppcd-istu dracului, apropo zdreanta din poza e sotia ta cumva?

Anonim spunea...

păcat de tine Iurie ce eşti, unde vezi tu aci bâlbâieli băi cretine? Dragoş n-atrage atenţie la griveii ăştia. Sunt goi frate !

iurie spunea...

Iurie to Dragos Glabur : Nu cobor la mintea ta.

iurie spunea...

Iurie to Dragos Glabur : Nu incurca stiinta cu politica.

Dragoș Galbur spunea...

arzi de atita desteptaciune vere ! ia zi esti ppcd-ist sau ba ?

iurie spunea...

Iurie to Dragos Galbur: Iti raspun la mesaj pentru nu vreau ca alta lume care cieste astfel de bloguri sa-si faca inpresia ca persoanele care le sciu, chiar daca lupta sincer pentru natiunea romana, inteleg ceva in politica. Ce e scris aici nu este adevarat, chiar daca aturoul are intentii nobile. Politica a evoluat, poti dialoga chiar si cu cei care nu au intenii din cele mai bune. Daca nu ai campacitatea si inteligenta sa o faci, mai bine nu te implica in politica. Apreciez toti proromanii si cei care lupta pentru cauza romaneasca in Basarabia, dar detest pe cei care exageraeza, iar din cauza lor, chiar daca au crezut ca vor sa faca bine, se face mai rau. Si asta e din cauza ce cunosc despre politica si democratie din auzte. Cred ca e tipul sa nu fim niste diletani si sa incetam a mai scrie articole de doi bani.
Referitor la stiinta de peste hotare. In R. Moldova nu exsita centru de cecetari si nici specialisti de fizica in-un astfel de domeniu avansat, tarile mici niciodata nu-si va putea permite, si nu incurca una cu alta.

Anonim spunea...

Rosca are robi si pe blog :D

Esti ridicolA, slugo...

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: