29.05.2009 HOT NEWS : Răul se apropie !

29 mai 2009
Penitenciarele nr. 8 si 12 din orasul Bender, controlate de Ministerul Justitiei din Republica Moldova, au fost blocate in urma cu putin timp de fortele separatiste transnistrene. Surse locale sustin ca accesul vizitatorilor, personalului si al masinilor de aprovizionare catre penitenciare a fost blocat cu autospeciale, iar in zona au fost dizlocate unitati de militieni, dar si ofiteri din serviciile speciale "MGB" ale armatei transnistrene. "Resursele de apa potabila si produse alimentare din penitenciar sunt epuizate", au transmis in exterior reprezentanti ai administratiei Bender 12. Unele informatii centralizate la nivelul Comisiei Unificate de Control, organism ce supravegheaza respectarea armistitiului dintre Moldova si regiunea separatista, acrediteaza ideea ca fortele transnistrene pregatesc preluarea prin forta a penitenciarelor.

------------------------------------------------------------

Transnistria va folosi steagul Rusiei ca simbol al republicii separatiste, a cărei independenţă nu a fost recunoscută oficial. Iniţiativa a fost aprobată deja de organismul legislativ transnistrean. Acesta a anunţat că propunerea a fost făcută de membrii fracţiunii "Renovare", al cărei lider, Evgheni Şevciuc, conduce şi autoproclamatul parlament transnistrean.

Potrivit propunerilor, drapelul rus se va numi "drapelul naţional al transnistriei". Şefa comitetului legislativ, Galina Antiufeeva, a declarat că acest steag va fi copia identică a drapelului rus, care va fi arborat pe sediile instituţiilor principale ale regiunii, precizează agenţia de presă



PS: Fraţilor ce se întâmplă?

9 comentarii:

Anonim spunea...

Doamne fereste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Violetta Donighevici

Dragoș Galbur spunea...

Degraba ajuns si la Chisinau, se duce Moldova pe apa simbetei !

M.P spunea...

Si desigur ca Voronin acum o sa taca, si nu o sa zica nimic in legatura cu steagul... iar cand tinerii au arborat tricolorul, a acuzat Romania de participare activa in "lovitura de stat"... ce le mai trebuie ca sa isi deie seama ceilalti ca suntem sclavii Rusiei?

Skinner spunea...

ma iertati de expresie dar... sa-mi bag pula, astia ne inunda din toata partile.

Eugina spunea...

oare cind rusii isi vor vedea de treburile lor si vor lasa fostele gubernii in pace
...m'am saturat de tot ce tine de Rusia

Anonim spunea...

bagamias pula in romanii din transnistria, daca au ajuns sa rabde asa ceva...daca vor sa fie porci, sa fie porci....

Anonim spunea...

Prezenta timp de 5 minute a drapelului Romaniei pe presedentie au fost de ajuns pentru introducerea regimului de vize si expulzarea ambasadorului roman...iar 17 ani de ocupatie prin prezenta armatelor straine pe un teritoriu suveran, independent si NEUTRU nu sunt de ajuns pentru luarea deciziilor similare....

P.S.Mi-am amintit un vers din cantecul "PE pamantul nostru drag" interpretat de regretatul Nicolai Sulac: "FA DOAMNE DIN MOLDOVENI MACAR 100 DE CECENI"

Dragoș Galbur spunea...

la urma urmei macar 20 de ceceni :D

Anonim spunea...

mdaaa idiotii idioteniilor!!!!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: