Şi totuşi e posibilă mobilizarea totală !!!

25 aprilie 2009
Tinerii sau adunat în seara de 6 Aprilie în centru Chişinăului datorită mesajelor
("6 APRILIE - ZI DE DOLIU NAȚIONAL ÎN REPUBLICA MOLDOVA", "Dacă nu ai votat pentru PCRM - ia o lumânare şi ieşi în stradă!!! Tinerii declară ziua de 6 aprilie - zi de doliu naţional în Republica Moldova, Ne vedem la 18.00 la monumentul lui Stefan cel Mare!")
ce erau expediate prin SMS-uri şi site-uri ca: www.facebok.com,www.odnoklassniki.ru, şi diferite bloguri...
În ziua de 7 aprilie siteu-rile www.facebok.com, www.odnoklassniki.ru puteau fi foarte greu de accesat, pîna la urmă aceste siteu-ri puteau fi accesate doar cu ajutorul unor siteu-ri proxy. Dar mie mii înteresant cîte persoane au fost informate cu ajutor acestor site-uri despre "proteste", pe odnoklassniki cu ceva timp în urmă a fost creată o grupă care se numea "Jos comunistii" unde îninte de a fi "ştearsă" această grupă, în această grupă erau înregistraţi în jur de 13000 de participanţi...
Eu îmi pun o întrebare, cum este posibil oare, ca în secolul XXI cineva poate să îşi permită făra nici o explicaţie de a închide gura la 13000 mii de oameni???
Oare nu este evident că în aşa fel pe oameni îi "înraieşti" mai tare...,în rezulatat, acum pe www.odnoklassniki.ru există o altă grupă, ea se numeşte "REPUBLICA MOLDOVA - FARA COMUNISTI!!!" unde sunt înregistraţi în jur de 24500 persoane.

gindulmeu.blogspot.com

8 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

si cel mai trist e ca eu eram administratorul acelui grup

Gindul Meu spunea...

spunemi cum sa pun si la mine pe blog cintecul acesta?

Dragoș Galbur spunea...

asta-i cintecul meu, intri pe youtube si cauti GALBUR DRAGOS si apare o lista cu cintece d-ale mele... acolo in dreapta scrie codul HTML al cintecului, il copii apoi in EDIT este optiunea de a plasa un text pe site, pui acolo denumirea cintecului la TITLU iar jos faci PASTE la acel code HTML de pe youtube

Gindul Meu spunea...

multumesc

Dragoș Galbur spunea...

cu placere !!!

Gindul Meu spunea...

tu poti sa accesezi odnoklassniki.ru , acum?

Gindul Meu spunea...

gata se primeste
am crezut ca ear lau inhis

Dragoș Galbur spunea...

da, is acolo acum )) la care operator esti ?

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: