Site-ul www.stireazilei.md blocat intenţionat din cauza fotografiei cu Marian Lupu

22 noiembrie 2010


Site-ul de ştiri www.stireazilei.md a fost blocat astăzi, în mod intenţionat, de către hackeri care trimit mii de accesări de la diferite IP-uri într-un timp record. Acest lucru a provocat „overloaded-server” (supraîncărcare), iar pentru a nu pierde informaţiile şi pentru a-l proteja de atacuri, site-ul a fost scos, temporar, din reţea, scrie voceabasarabiei.net.
Miile de accesări pe secundă demonstrează că acest lucru este efectuat automat, de programe speciale de atacuri cibernetice.
Aceste acţiuni au loc odată cu publicarea pe site-ul www.stireazilei.md a unei fotografii, expediată de un vizitator, care-l prezintă pe liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, cum îşi face singur poză, în baie (vezi foto).
Informaţia amplasată la categoria „Ooops” a înregistrat un număr record de accesări reale, care însă nu pot provoca o blocare a serverului.
Proprietarii site-ului StireaZilei.md solictă celor implicaţi în această diversiune să înceteze atacurile asupra paginii de internet, care informează cetăţenii corect, echidistant şi rapid. Tot ei cer organelor competente să investigheze acest caz şi să oprească fărădelegile îndreptate asupra site-ului www.stireazilei.md.
sursa: itmoldova

4 comentarii:

NORD_boss spunea...

Bine că nu scrie ”Opa! Poftim democrație!” :)

Andrei U. spunea...

Mi-e interesantă reacția PLDM-ului, că doar se știe că stireazilei.md este creata/finantata de catre dom Filat.

LIBER V(_) spunea...

Traiasca democratia ! Nu vad nimic criminal in poza lui Lupu, dar se pare ca d-lui are complexuri la cum arata )))

Valentin spunea...

Mda, e omeneste, ce mare treaba daca s-a fotografiat, pe linga pornografia lui Iordan de anul trecut, asta inca e mielusel.
Eu votez Gabriel Stati anul asta, anume fiindca nimeni nu e sfint si fiecare merita o sansa.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: