Planul secret a lui Hitler de a distruge creștinismul

2 august 2010

Hitler
Există un mit în zilele noastre, la persoanele care urăsc creştinismul, precum că Hitler ar fi fost un creştin, şi că toţi creştinii ar trebui puşi laolaltă cu dictatorul nazist. O altă versiune a mitului ar fi fost acela precum că Hitler ar fi fost catolic, iar Holocaustul era un pogrom pe care Hitler l-ar fi îndeplinit la cererea Vaticanului! Deşi e adevărat faptul că sângerosul dictator a fost botezat de mic ca romano-catolic, iar în tinereţe ar fi dorit să devină şi preot, totuşi, toate acţiunile sale ulterioare arată faptul că Hitler nu a fost creştin.
Cu toate că îi ura pe evrei (aşa cum au făcut-o şi creştinii în Evul Mediu), Hitler a declarat odată că “creştinătatea este cel mai mare truc cu care evreii s-au confruntat în istoria umanităţii”. Vi se pare a fi o declaraţie de susţinere a creştinismului!? Adevărul este altul: Hitler avea de gând ca în super-societatea ce dorea s-o construiască, să fie instalată o nouă religie păgână denumită odinism.
În anul 2001, noi documente din cadrul procesului de la Nuremberg au fost declasificate şi puse la dispoziţia publicului. Din ele aflăm faptul că, după războiul pe care spera să-l câştige, Hitler avea de gând să şteargă creştinătatea de pe faţa pământului. Aceste documente apar pe site-ul web al Universităţii de Drept Rutgers din New Jersey. Generalul William J. Donovan, un investigator al Tribunalului Militar Internaţional din Nuremberg, a strâns 148 de volume de materiale. Conform lui Julie Seltzer Mandel, într-un interviu acordat ziarului “The Philadelphia Inquierer” declara că: “O mulţime de oameni nu şi-au dat seama că susţinătorii lui Hitler încercau să convertească creştinii la filozofia nazistă (…) Naziştii doreau să-i elimine pe evrei, dar şi creştinismul”.
Primul fascicol intitulat “Marele plan nazist: persecuţia bisericilor creştine” descrie cum naziştii intenţionau să înlocuiască creştinismul cu o religie bazată pe superioritatea rasială şi pe adorarea zeilor germani Thor şi Odin. Astfel, se demonstrează faptul că importanţi lideri ai Partidului Naţional-Socialist (partidul lui Hitler) ar fi dorit extirparea completă a creştinismului şi înlocuirea sa cu o religie de rasă. Cea mai bună dovadă în existenţa unui plan anti-Biserică poate fi găsit în natura sistematică a persecuţiei. Existau mai multe etape de persecuţie, ca de exemplu suprimarea organizaţiilor creştine de tineret, campanii de defăimare a preoţilor etc.
Stau şi mă gândesc: dacă Hitler ar fi câştigat războiul, în ce stadiu ar mai fi fost creştinismul în ziua actuală? Probabil că, în mare parte din lume, ar fi fost complet eradicat. Interesant că această distrugere a creştinismului apare şi în planurile multor francmasoni, ceea ce te pune mult pe gânduri…
www.lovendal.net

1 comentarii:

Anonim spunea...

hai sa nu exageram cu teoriile astea!

remus

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: