"Noi nu uităm!" - campanie de strângere de fonduri pentru Veaceslav Platonov, veteran al războiului de pe Nistru

24 octombrie 2011

Veaceslav Platonov este un veteran al războiului moldo-rus din 1992, în urma căruia a rămas fără braţul drept şi cu probleme de auz. Pentru că o nenorocire nu vine niciodată singură, a fost abandonat de soţie şi în prezent îşi creşte singur, dintr-o pensie de 3000 de lei, cei trei copii, cel mai mic în vârstă de numai un an şi zece luni.
Familia Platonov locuieşte în condiţii greu de imaginat, într-un apartament fără dotări, fără uşi la camere şi cu şapă de beton pe jos. Situaţia precară a veteranului şi a celor trei copii ai săi a atras atenţia Platformei Civice ACŢIUNEA 2012, care s-a implicat în acest caz, oferind familiei o maşină de spălat (http://www.jurnaltv.md/ro/news/greutatile-l-au-calit-293747/). Pentru a-şi crea condiţii decente de locuire, familia Platonov are nevoie de parchet şi de 5 uşi. Costurile acestora ajung la 2500 de euro.
Totodată, pentru a putea lucra din nou şi pentru a-şi întreţine familia, Veaceslav Platonov are nevoie de o proteză. Aceasta costă 24 000 de euroAsociaţia Tighina, organizaţie componentă a Platformei Civice ACŢIUNEA 2012, anunţă demararea campaniei de colectare de fonduri pentru achiziţionarea protezei care i-ar oferi lui Veaceslav Platonov şansa revenirii la o viaţă normală. În acelaşi timp, Asociaţia Tighina semnalează necesitatea înfiinţării unui centru de protezare modern în Chişinău, astfel ca persoanele cu amputaţii ale extremităţilor superioare sau inferioare să poată beneficia de produse şi de servicii de calitate, pentru a-şi realiza întregul potenţial şi pentru a răspunde provocărilor cotidiene.
Dacă aveţi disponibilitatea de a face un bine, vă puteţi implica în această campanie donând o sumă de bani în contul Asociaţiei Tighina şi participând activ prin popularizarea cazului.
Date de contact şi număr de cont:
Asociaţia Tighina (preşedinte Alexei Paluţă)
E-mail: asociatia.tighina@yahoo.com
Număr de telefon: 0721182367
Cont bancar: RO40 MIRO 0000 1778 6016 0201
PRO CREDIT BANK Sucursala/Agenţia Vitan

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: