Seara românilor de pretutindeni.

29 noiembrie 2009

Cu prilejul Zilei Naţionale a României Biroul de Turism al României în Republica Moldova organizează o acţiune de promovare a turismului cu genericul „Seara Romanilor de Pretutindeni". Evenimentul se axează pe prezentarea Maramureşului, o zonă din nordul României, deosebit pitorească ca şi relief, monumente istorice şi tradiţii foarte bine păstrate.O carte de vizită a Maramureşului o reprezintă bisericile de limn, inscrise în patrimoniul UNESCO, cimitirul de la Săpânţa, unic în Europa, staţiunea balneara de la Borşa şi alte atracţii deosebite.

În cadrul evenimentului va fi inaugurată o expoziţie de icoane pe sticlă şi lemn, specifice zonei, obiecte de artizanat, precum şi o expoziţie gastronomică specifică Craciunului. De asemenea, va avea loc un spectacol sutinut de faimoşii rapsozi Petreuş şi ansamblul folcloric de la Magura, Cerneşti.

Scopul acţiunii constă în intensificărea dialogului între autoritatile de turism, asociatiile profesionale si agentiile de turism din România şi Republica Moldova .
„Seara Romanilor de Pretutindeni" va avea loc luni, 30 noiembrie, ora 17.00, la Leogrand Convention Center.

Mariana Iuga
Biroul de Turism al Romaniei

2 comentarii:

Andrei Cebotari spunea...

io ca intotdeauna nu am sa merg si imi pare foarte rau:(((
Sper sa fie ceva lume acolo...

Dragoș Galbur spunea...

numai beţii şi beţii))

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: