Bicolorul comunist invadează republica

18 aprilie 2012
Drapelul roșu-albastru al comuniștilor a invadat întreaga republică. Potrivit publicației Puls, la acest moment bicolorul comunist a fost arborat, alături de tricolor, în 16 sate și comune, zece orașe dintre care opt centre raionale și un municipiu.


În cea mai mare parte, autoritățile orășenești și cele raionale acționează în colaborare. Spre exemplu, în raionul Basarabeasca, decizia de arborare a drapelului roșu-albastru a fost adoptată atât de consiliul orășenesc, cât și de cel raional. Același lucru s-a întâmplat și la Edineț. De altfel, în pofida faptului că drapelul bicolor arborat în Edineț a fost scos de necunoscuți, autoritățile raionale au arborat unul nou.
"Astăzi drapelul bicolor poate fi găsit la loc de cinste în Bălți, Soroca, Drochia, Anenii Noi, Cahul și Cimișlia", scrie ziarul procomunist Puls.

Potrivit publicației, în pofida avertizărilor venite de la Guvern, decizii de arborare a drapelului roșu-albastru au fost adoptate în orașul Florești și Ghindești și satele Cuhureștii de Sus și Putinești din r. Florești, în satele Moscovei și Alexandrfeld din Cahul, în satele Elizavetovca, Moșana, Teleșeuca, Horodiște, Rediu Mare din Dondușeni.

În Ștefan Vodă, primii au luat decizia de a arbora bicolorul consilierii din satul Talmaza, în r. Criuleni –cei din s. Balțata.

Mai nou, și mai multe localități din Găgăuzia au decis să susțină campania de promovare a bicolorului comunist. Prima localitate găgăuză în care a fost arborat drapelul este satul Copciac. În curând simbolul protestului comunist va fi arborat și la Ceadâr Lunga.

"Drapelul roș-albastru se apropie tot mai mult de Chișinău", concluzionează cei de la Puls.

Sursa: union.md

1 comentarii:

Atentie! Blog cu mesaj explicit! spunea...

oricat ar incerca, nu vor putea sa ne opreasca! moldova se va uni cu romania, pentru ca asa este voia Domnului. insa acest lucru se va petrece in momentul in care aceste doua state vor merita acest lucru. adica in momentul in care poporul roman va alege conducatorii meniti sa asigure unirea celor doua state romnanesti! Romanilor, treziti-va! Intre Prut si Nistru este o parte a sufletului nostru de roman, iar unirea trebuie facuta cat mai degraba! Fie ca 1 decembrie 2018 sa fie ziua Marii Uniri, dupa 100 de ani de la Marea Unire din 1918! Mai sunt 6 ani jumate, in tot acest timp putem infaptui acest deziderat!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: